Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

3 komentáre

  1. 1

    Tomas

    Kia Rio 2012 motor 1.4 CRDi, pri 155 tisic km odišiel snímač polohy plynového pedálu, vyššia spotreba cca o 1L ako udáva palubny PC, motor bez dynamiky, výhlad šikmo dopredu je nulovy velmi lahko niekoho prehliadnete, ako pozitívum hodnotím interiér jeho spracovanie, vzdušnosť a priestor na nohy, prakticky kufor v danej triede.

    Odpovedať
  2. 2

    Adam

    Vlastnil som Kia Rio 1.25 CVVT 2012 s nájazdom po 20 000 kilometrov a auto ma naozaj milo prekvapilo. Priestorovo je podľa môjho názoru na tom asi najlepšie vo svojej triede, ťi už hodnotím pracovisko vodiča, miesto pre zadných pasažierov či batožinový priestor. Údržba nie je finančne náročná, hlavne pri tejto motorizácií. V meste a na okreskách sa dá jazdiť za cca 4-5,5 litra, diaľnica sa vyšplhá na 7 až 7,5. Jediné negatívum, ktoré na aute vidím je len slabšia motorizácia.

    Osobne odporúčam všetkým majiteľom auto garážovať a po zime poriadne vyumývať podvozok, vrátane ťažšie dostupných dutín. Povrchová hrdza sa nájde aj na novších autách, avšak so skúsenosti so staršími kiami (2008-2010), nejaká sa zvykne po časne nájsť aj na karosérií.

    Odpovedať
  3. 3

    Roman

    Kia Rio 1,25 CVVT, r.v. 2012, najazd 90000 km, garazovane, za celu dobu ziadna zavada. Jazdi spolahlivo a bez problemov. Hrdza na povrchu ziadna. Na STK po 8 rokoch mi pan povedal, ze po vystriekani bude ako nove, tak som to hned spravil. Priestorovo sa javi o triedu vacsie. Motor je tichy a kultivovany. Za mna mozem auticko doporucit.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.