Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

7 komentárov

  1. 1

    richard

    viete mi poradit ci mozem pouzit aj iny olej ako selenia do fiatu ulysse

    Odpovedať
    1. 1.1

      MJ

      aký motor a ročník je to Ulysse?

      Odpovedať
      1. 1.1.1

        Miky

        2 l benzín 89Kw RFU

    2. 1.2

      MIky

      Áno, ja dávam Castrol 5W4O sintetic a som spokojný, jazdím na LPG.

      Odpovedať
  2. 2

    Miky

    Prosím, vie mi nikto poradiť čo to môže byť za závadu na Fiat ulysse, vbehol som na nerovnú cestu kde so smnou riadne heglo, odvtedy mi chveje s vozidlom pri rychlosti od 6O-70km/h niekedy chveje v zákrute nieškedy pri rozbehu, niekydy na rovnej priamej ceste cítim ako voz chveje do stran ako keby som mal povolené kolesa. Vymenil som obidva ramena, guľové čapy, dal som druhé kolesa všetky štyri a stále to robí. Neviem si rady, otoče som rozobraté premazané ložiská nevypadajú vybehané. Keď voz stoji na mieste a ja zatrasiem kolesom či nemá vôľu predné kolese, ani sa nepohne. Ja si myslím, či to nieje náhodou niektorý klb, v zákrute ani za jazy nepočúť praskanie. Vopred ďakujem za odpoveď.

    Odpovedať
  3. 3

    Lukas

    Zdravim , podla toho co pisete a co ste vsetko vymenili je zrejme ze sa zdeformovala poloos. treba zistit z ktorej strany sa tieto traslave prejavy prejavuju viac. Tazko povedat aky bol naraz silny. Ale ak pisete ze aj po rovnej ceste auto vozi so strany na stranu, tak moze byt povolena cela napravnica alebo moze byt zavada aj na zadnej naprave ktoru urcite dajte skontrolovat.

    Odpovedať
  4. 4

    Miky

    Zdravím. Prosím Vás nemá niekto manual na Fiat Ulysse 2 l benzín, rv 96 budem veľmi vďačný aj za radu ako sa k nemu dostať, ďakujem.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.