Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    Viliam

    Dobry den,

    mam auto Opel Astra GTC s motorom 1.3 Multijet, konkretne 1248.0 cm3 s vykonom 66.00 kW.
    Mam na nom nabehanych cca 104000 km a pred nedavno sa mi zacal prejavovat problem so sekanim motora pri akomkolvek rychlostnom stupni, pri stabilnom drzani plynu, alebo pri uberani plynu od 1600 do 1800 otacok.
    Auto som mal na diagnostike (pocitaci), menil som palivovy filter, skusil som tankovat rozne druhy nafty, menil som olej, ale problem stale pretrvava.
    Moze to byt sposobene zotrvacnikom ? Ako poruchu odstranit a aka je prevencia ?

    Dakujem za odpoved

    Odpovedať
  2. 2

    janousa

    ahoj takze v prvom rade by som dal pozriet spojku, spojkovy valec popripade lamelu pokial ti to volako vyrazne nebucha,tak to moze byt lamela.Skus zbehnut do servisu sa spytat ci by ti to len tak bajockom oka nepozreli co by asi tak mohlo byt.Aj keby lamela,tak radsej to vymenim komplet aj zotrvak,lebo lamela bude nova a potom zase zotrvak menit? tak radsej naraz ale na zotrvak to nevidim na diesloch vydrzi tak cca 250 000km zalezi kde je jazdene ci mesto alebo dlhsie trasy.

    Odpovedať
  3. 3

    Ján

    Dobrý deň. Mám Opel Zafira B r.v.2006, 1,6 16V- LPG. Pri klesaní otáčok mi podbehnú otáčky. Pri zapnutej klime alebo ventilátore až tak, že zadochne motor. Ale len pri jazde na LPG. Pri benzíne mi pobehnú iba minimálme, ledva to badať na otáčkomeri. Údržbu robím pravidelnú, aj lpg, aj benzín a bez zmeny. Nemôže byť problém tento zotrvačník? Menil som dávnejšie prevodovku a zohnal som inú, čo som si všimol až po namontovaní. Na rovnakých otáčkach ide auto rýchlejšie. Ďakujem.

    Odpovedať
  4. 4

    Ján

    Politická reklama na tejto stránke nie je OK. Hlavne keď ide o Sme rodina.

    Odpovedať
    1. 4.1
      Marcel Janco

      Marcel Janco

      To je váš názor, ja som rád, že mi dali možnosť kandidovať a presadzovať dobré veci v prospech motoristov. Iné strany sa síce tvária možno vľúdnejšie a charakternejšie a možno aj progresívnejšie, realita je ale podstatne horšia. Je to moja stránka, bezplatne makám pre ľudí už 10 rokov a nehanbím sa zato, že som tu zavesil prosbu o hlas spokojných čitateľov vo voľbách.

      Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.