Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

9 komentárov

  1. 1
    1. 1.1

      návštevník

      Ako to , že si napísal svoj vyčerpávajúci príspevok k recenzii 5 mesiacov predtým, než samotný článok vznikol?

      Odpovedať
      1. 1.1.1
        Marcel Janco

        Marcel Janco

        Prvý krát bol článok pustený už v roku 2013, neskôr upravený (doplnený) v marci 2016-aby bol na titulke, dátum pustenia bol aktualizovaný. Komentáre samozrejme ostávajú zachované, preto ten časový nepomer.

  2. 2

    Lennyx

    po 7 rokoch a najazdených cca 117.000 km mi „odišla“ prevodovka! konkrétne sa mi rozpadli ložiská v prevodovke… a čo sa týka elektriky, prakticky od začiatku mi odchádzajú žiarovky, len čo vymením jednu vypáli sa iná raz je to pravé predné potom zadné svetlo, potom nad značkou, hneď na to brzdové a znova predné atď. stále dookola. Mal som aj problém prejsť cez emisie. Bol to môj prvý Fiat a bude aj posledný!!!

    Odpovedať
    1. 2.1

      Ja

      No to sú ozaj brutálne závady, vypálené žiarovky…s tým som mal problém pri každom jednom aute a žiadne z nich nebolo Fiat. Predčasná smrť prevodoviek je u áut vyrobených po r. 2000 tiež bežná.

      Odpovedať
  3. 3

    vox_populi

    to si zabil! 😀 jednoducho vždy boli (s)prostí ľudia, ktorí mali veľký komplex s názvom FIAT

    Odpovedať
  4. 4

    Hana Šuleková

    Ja mám Fiat Lineu a mám problém pri nízkých otáčkach ho trha a už sme vymenili aj vstrekovač lebo ukazovalo pri 110km v hodine chyby vstrekovania vymenili sme a ok išli sme na dialnicu a znova to isté tak sme dali do opravi prečistili ich ale auto nejde zak ako by malo má trhavý pohyb tak už neviem čo mám robiť nevie niekto poradiť čo stým môže byť skúsim ešte sviečky vymeniť

    Odpovedať
  5. 5

    Jano

    Ked linea trha problem moze byt palivove cerpadlo, mal som ten isty problem, myslel som ze vstrekovac bude vadny ale bolo to cerpadlo po cca 150t km.

    Odpovedať
  6. 6

    Sportak

    V rodine je od roku 2008, model 1,4 Tjet, vyborny benzínový turbo motor hravo hybe autom. vybava emotion . podvozok skor komfortnejsi . Samozrejme za 14 rokov nejake opravy boli, alternator, spojka, žiarovky, horne ulozenie tlmičov, inak len bezny servis a benzín, dlhodoba spotreba v zmiesanej premavke (70% mesto) 7,5l na 100km. ziadne vážne problémy, auto na kazdy den, odporucam novy nas stal 17tis euro dnes kupite za 3000 euro.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.