Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

22 komentárov

  1. 1

    marcinek jaroslav

    V poruchach nepišete o padajucom spojkovom pedali.prečo?

    Odpovedať
    1. 1.1

      MJ

      Zdravím, nato je diskusia, aby sa doplnili aj poruchy, ktoré nie su uvedené. Ja osobne som sa s tým nestretol a ani v servise o tom nevedeli. Ak naozaj pedál padá, treba popísať o probléme viac.

      Odpovedať
  2. 2

    rudo

    Dobrí deň mam stilo 103kw a veľmi často sa mi prejavuje porucha pri zošlapnuti plinoveho pedálu mi stratí výkon a akceleráciu prosil by som o radu čo by to mohlo spôsobovať dakujem.

    Odpovedať
    1. 2.1

      dezi

      ved píšu že pripájací konektor na potenciometer pedálu

      Odpovedať
  3. 3

    Radek

    1.9JTD 115 a dlouhodoba prumerna spotreba je 5.6 litru. 6-7 je opravdu jen pri sportovni az agresivni jizde a pri ceste po okreskach se da jezdi se spotrebou lehce nad pet litru.

    Odpovedať
  4. 4

    paul

    ja mam zase problem ze my svieti kontrolka airbagu co s tym?

    Odpovedať
    1. 4.1

      cash

      Ahoj,

      mal som ten isty problem. Pod sedadlom spolujazdca je nejaky konektor, kde su spojene kable veduce k airbagom. prave ten konektor sa zvykne casto pokazit. V servise vo fiate mi povedali ze je potrebne vymenit cele predne sedadlo, co nebolo lacne. Dal som to jednemu sikovnemu servisakovi, on mi za 20 € tie kable zaletoval dokopy, bez konektora, a odvtedy ten problem uz nemam. jedina vec, ze teraz nemozem vybrat sedadlo spolujazdca, inak ten spoj roztrham. ale to mna netrapi, sedadlo nevyberam.

      J.

      Odpovedať
  5. 5

    roman

    chcem sa opytat su tam v predu na svetlach aj zabudovane hmlove svetla potrbujem to vediet lebo ja tomu vobec nerozumiem

    Odpovedať
    1. 5.1

      cash

      Ja ich tam mam, ale mozno to zavisi aj od vybavy.

      J.

      Odpovedať
  6. 6

    MJ

    Posledný obr. v galérii, z pohľadu zpredu sú hmlové svetlá úplne vpravo.

    Odpovedať
  7. 7

    roman

    Dakujem za pomoc

    Odpovedať
  8. 8

    Dodo

    Dobrý deň,
    rád by som doplnil uvedené časté chyby pre model Stilo.
    Veľmi často odchádza hlavný spojkový pedál (ten čo je upevnený na pedáli spojky). Piest sa celkom vyosí zo svojej dráhy a stráca účinnosť. Príznakom je utečený pedál spojky od oleja ale nie je to vždy tak. Príznaky na začiatku problému sú aj: mäkký pedál, sekaný pohyb pedálu pri návrate do východzej polohy, ďalšie príznaky: záber spojky celkom na podlahe (rádovo 2-3cm), stráca sa účinok na spojku, resp. rozpojenie motora od prevodovky, (nastáva mylná diagnostika zodratej spojky -ale je to 50 na 50 hoci príznaky sú na 90% zhodné) a nakoniec sa úplne stratí účinnosť spojky (nedá sa zaradiť- resp. dá sa zaradiť len s vypnutým motorom).
    ODPORÚČAM – odstaviť vozidlo a urýchlene vyriešiť tento problém, pretože sa môže zničiť aj dobrá spojka (oprava 150-200 EUR- bez roboty) pritom závada je v hodnote 35 EUR- bez roboty. NEOPLATÍ SA ČAKAŤ!!!!!!!!!!
    Pri tomto modeli som sa tým stretol často a ja sám som ho menil už 2x (Fiat Stilo 2002 JTD).
    Táto závada je častá pri modeli 2001-2002 (niekedy aj 2003), no pri vyšších ročníkoch sa tento problém tak často nevyskytuje.

    Odpovedať
  9. 9

    Miro

    Dobrí deň.
    na vašu stránku som narazil pri hľadaní informácií o Fiat-och som majiteľom Tempri 1.4 SX
    r.v 1994 17000km som druhý majiteľ na Slovensku vlastním ju už desiaty,rok spokojnosť veľká
    okrem závad ktoré som si zavinil sám svojou ľahostajnosťou nemám s ňou žiadne problémy.
    Jedine zohnať nejaké súčiastky,je občas problém ale internet rieši každý problém.
    Na tejto stránke ma zaujal stručný ale vecný a presne popisujúci článok ako prebiehal vývoj celej série vozidiel,a tiež popis toho na čo si treba dávať pozor pri kúpe jednotlivých modelov.pred časom sa mi rozrástla rodinka a tak som začal riešiť akého nástupcu zvoliť za moju obľúbenú Tempru.Bolo tu viacero typov nakoniec ostali traja kandidáti,Stilo MultiWagon,Oktávia Combi,Octávia sedan.Ešte je nie doma žiaden nástupca Tempri,ale už v tom mám veči prehľad čo skončí v garáži ako nástupca Tempri.Bola dobrá ale treba nám veči kufor prvá láska je vždy iba jedna.
    Dˇakujem za pomoc

    Odpovedať
  10. 10

    boris

    mam fiat stilo 1.9tdi 2001 ked v chádzam do zákruty vlavo aj vpravo zapina ASR aj pri nižšej rychlosti a dobržda strašne auto čim to je geometriou?

    Odpovedať
    1. 10.1

      Anonym

      ne to bude na sto percent silen bloki zadna naprava

      Odpovedať
  11. 11

    Milan

    dobry den mam Stilo1,6-16v problem so startovanim vecer odstavim auto do garaze a rano chcem nastartovat len ho pretoci a nic zopakujem to zo 5krat niekedy aj viac a potom uz to ide vie mi niekto poradit co s tym moze byt,bol som aj na pc a nic neukazalo. Ked nastartuje potom ide stale ked ho odstavim. Dik za nejake rady.

    Odpovedať
    1. 11.1

      ivan

      elektricka cast spinacej skrinky ? na punte som mal problem ze tazko startovalo… nechal som zrepasovat starter, ale nakoniec to bolo toto…

      Odpovedať
  12. 12

    janko

    pekný deň prajem.mám stilo 1.6 16 ventil 2001. Prosím o radu. Bateriu mám 55 Ah, mám pocit že veľmi ťažko štartuje. Môžem tam dať silnejšiu bateriu? a o koľko môžem zvysit Ah aby som niečo nezbabral? Ďakujem a

    Odpovedať
  13. 13

    Anonym

    dobry den potreboval by som poradit mam fiat stilo 1.6 76kw uz som ho mal 4 krat oprave svieti mi kontrolka zlta porucha systemu riadenia motora eobd vzdicky ked prisiel z opravy po 2 tyzdnoch zacalo zase svietit uz mi menili riadacku , cidla na rozvodoch , katalizator,potreboval by som poradit preco to svieti, kto stim ma skusenost dakujem

    Odpovedať
  14. 14

    Lubko

    Zdravím mám otázočku chcem kúpiť auto Fiat stilo mutivagon 85 kw rv 2004 čoho sa vyvarovať dik

    Odpovedať
  15. 15

    zuzu

    Ahojte, chcem sa opýtať či sa do fiat stilo dolieva kyslina močová. Na aute sa mi zhoršilo spaľovanie. Ďakujem

    Odpovedať
  16. 16

    Majo

    zdravim fiat stilo 1.2
    mam problem ide na tri valce
    vimenil som zapalovaciu cievku
    stale ide na tri valce
    stracia tlaky
    vie mi dakto poradit

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.