Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

7 komentárov

  1. 1

    Peter

    Síce je škaredé a má viacero nedostatkov, v pohode odveziem aj 9 ľudí (bez toho aby si niekto sťažoval) ;).

    Odpovedať
    1. 1.1

      Anonym

      Mne sa zdá pekné a originálne, hovorím o pôvodnej prvej generácii.. Kabína ako bublina, predné svetlá ako z vesmírneho vozidla, CNG palivo tiež priekopnícke a 3 sedadlá vpredu nezvyčajné. Druhá generácia už je bežná ako ostatné autá, pekná, ale neoriginálna.

      Odpovedať
      1. 1.1.1

        Kubes

        No ešte že si sa nepodpísal lebo to nikto asi verejne nepovie, že sa mu toto auto páči. Taliani su uplne prdnutí na hlavu pretože to, že je niečo originálne neznamená aj ,že to je pekné,… Ešte som nestretol človeka komu by sa toto auto páčilo a podla mňa aj dizajnérovi tohoto modelu pre istotu vypálili oči aby už nič takéto nestalo. Proste taliani vedia ako auto uplne posrať,… Napr. uvázam nový model z dielne fiatu Fiat 500L Living tak to už neviem či sa hralo dieťa z plastelínou a toto vymysleli lebo to nieje normálne. Teraz hovorím len o vizuále tohoto vozidla. Keď sa pozriete na iné automobilky napr. nemecké alebo japonské, nemusia spraviť auto z ktorého sa mi chce grcať keď ho vidím na ceste,… hnus hnus a hnus…

      2. Tomas

        Toto auto je úplne super ja ho mam a neviem si ho vynachvalit!!! Takéto sproste komentare si nechaj pre ženu na domov ty retard!!!

      3. Monika

        Toto auto sa páči aj mne a plánujem si ho kúpit a komu sa nepáči nech sa strčí

      4. Anonym

        Je to iné auto – inak vyzerajúce, pre iných, tým sa páči, pozdáva, pretože sú iní, nenáročné, praktické, povedzme nezaujímavé pre Vás druhých iných, tým pádom aj menej ohrozené kradnutím i rozkrádaním, jednoducho iné, mam už druhé také, som spokojný, aj všetci ktorí mali možnosť sa s ním stretnúť vyjadrili len prekvapenie, že „dobrééééé“, priekopník v novodobej realizácii vývoja i tvorenia vozidiel, opakujú s aj Japonci po Talianoch, Honda FRV – to isté usporiadanie interiéru ako Multipla akurát veľkostne skôr pre Japoncov, jednoducho povedané dobré praktické auto, škoda len, že už nie je vo výrobe.

  2. 2

    Thomas

    To auto je skarede z vonku a este aj ta palubovka vyzera strase. Musim ale povedat ze som si ho nedavno kupil kvoli jeho cene a velkosti co vyhovuje mojim potrebam. Na moje prekvapenie musim konstatovat ze to auto je uplne super. Mam 1,9 jtd, 77kw a to auto je aj po vyse 370 000 km stale prekvapivo zive a zaber po zosliapnuti plynu je citit pri kazdom prevodovom stupni. Dalsie plus je ze auto vobec nesetrim a spotrebu mam 5,3l a to pri jazdach v kopcovitom terene so vzdialenostami do 15 max 20 km. Pohodliu v aute nemam co vytknut aj ked v predu sedia 3 osoby. Dynamika jazdy je tiez prekvapiva. V zakrutach sedi ako pribite. Ked ho porovnam s Peugeotom 206 tak Multipla urcite vedie. A to opisujem 20 rocne auto. Ludia v mojom okoli ktori mali sancu si ho vyskusat boli tiez velmi prekvapeny. Okrem prehnaneho designu ma odo mna to auto 5 hviezdicek.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.