Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    jojo

    za tie prachy dobre auto, motor na dialnici toci naozaj moc a vela zerie, 6 by sa zisla ako sol

    Odpovedať
  2. 2

    marian

    i30 som kupil v oktobri 2010,zatial spokojny,vyborna spotreba,priestranny.Bol som vlastnikom škody fabie sedan,ktora, sa neda porovnat s i30,čo sa tyka vybavy a cenou.i30 som kupil za 11290eur vo vybave clasic plus,včitane zimnych pneumatik,elektronov,metalizy.Do sa nedá porovnať so škodovkou.

    Odpovedať
  3. 3
    Marcel Janco

    Marcel Janco

    Vážený čitateľ, zrejme ste záverečný komentár nepochopili, je tam spomenuté slovo komfortnejšia alternatíva to po prvé. Po druhé, myslené to bolo z dôvodu použitej motorizácie, nie samotného vozidla. Proste daný motor točil pri 130km/hod 4000 ot/min dokonca o niečo viac ako podstatne slabšie HTP vo fábii. Preto vidím danú motorizáciu, podotýkam motorizáciu (nie celé vozidlo napr s iným motorom) ako komfortnejšiu alternatívu fábie htp do mesta a občasné výlety mimo. Na diaľničné jazdy podobne ako spomínaná HTP mi to naozaj nepríde ako vhodná motorizácia-stúpa hluk a hlavne dosť podstatne spotreba. To je moja skúsenosť. Dlhšia aspoň-piata resp šiesta rýchlosť by iste nebola naškodu.

    Odpovedať
  4. 4

    milos

    tento motor musi byt dobry, nakolko som sa bavil s chlapikom co ma najazdne na svojom i30 cez 422tis. a auto stale slape a bez poruchy, akurat menil zadne loziska (samozrejme udrzbu nepocitam).

    Odpovedať
  5. 5

    Anonym

    za tri roky dobry vykon az neuveritelny, dlhsie sa nevyraba ze? vo firme mame tiez to auto aj 1,6 crd, ten dizlak sa mi zda na vozenie lepsi, ten benzinak na dilnici dost hucal a vela zral skoro 10

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.