Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

8 komentárov

  1. 1

    Marek

    Nezda sa mi, ze by to bol atraktivny dizajn ako sapise v clanku. 😉

    Odpovedať
  2. 2

    David

    Dobry den, Pan MJ, poprosikl by som o radu. Hladal som nieco male do mesta, ako yaris ale narazil som na internete na jeden krasny kusok zo slovenska. Jedna sa o 180CDI 11/2004. Ma najazdenych 65 kkm. Vyplati sa to kupit za 3900e ? Auto Ale troska viacej vibrovalo na volnobehu, no po stlaceni spojky nemenil sa zvuk. Jedine co sa mi zdalo tak velmi podozrive, je ze pri ustalenej jazde 60kou (tacho) na 3ke, auto trhalo. Plyn bol v uplne minimlanej polohe tak ci to tym nemoze byt. Inac auto nic nebucha neklepe, kupovane na slovesnku, kilometre su podstive. Taktiez vymenene klinove kladky, kedze uz sa ozvyvali.

    Odpovedať
    1. 2.1

      MJ

      Tak po prvé by som dieslové auto na krátke jazdy po meste nekupoval a to ani vtedy ak nemá DPF. Tých 65 kkm je naozaj reálnych? Najazdiť 5,5 tisíca km ročne je na dieslové auto fakt veľmi málo. Tie vibrácie čo popisujete môže byť chytený dvojhmoťák, unavené silentbloky motora ale aj vstrekovače. To trhanie tiež môže mať viacero príčin, isto by som dal auto na diagnostiku a poriadne preveril. Je to na vás, ale do mesta by som si kúpil menšie auto s benzínovým motorom okolo 1-1,4 litra.

      Odpovedať
      1. 2.1.1

        David

        Auto bolo kupovane na slovensku. Mercedes ma 6 rocny servis v cene. Stk + ek sedi. Predajca mi to ruci zmluvou, viem ze je to nic moc. Ale este som si aj preveril v mercedese cez znameho historiu a sedi. Nic vazne sirokodaleko. Dokona nedavno boli menene aj klinove remene, co je bolistkou motora. Asi fakt to vyzera na zle vstreky, som na ceste po auto s vif aditivom ktore vylejem do nadrze a pretiahnem po dialnici. Asi som sa zle vyjadril. Byvam cca 15 km od mesta, mame viacej dieselovyvh aut, aj ford 2014 1.6 tdci a uplne v pohode sa stiha zohriat pocas takej trapnej zimy. Taktiez viem ze diag povie viac, no ja mam pri sebe iba OBD diagnostiku tak snad aspon takto to postaci, v pondelok idem k specialistovy na mb … Kazdpadne dakujem za odpoved, cennim si ju, pravidelnr citam vsetky vase clanky. Mozno by som dokazal aj doporucit nieake rady co som sa dozvedel ja o specifickych modeloch (bmw) am by ste chceli. Problem je ze zvysne kusky na trhu maju bud viacej km, alebo slabsi benzin, takze mi to pripada vacsia kupa. A narozdiel od yarisu, ktory je v 2hej gen. Dokonca drahsi s 1.3 na autobazaroch, snad nespravim zly krok. Pocitam ze nieco si to vypyta ako kazda premiovka, ale dufam ze aj poskytne niektore premiove veci. Ako naprilad analogovy tachomrter s ukazovatelom teploty, nastavitelne tlmice a priestor..

      2. Anonym

        Samozrejme, každá rada dobrá a budeme radi aj ak napíšete nejakú recenziu na vaše autá a pridáte do rubriky TVOJEAUTO. Nech sa aj ostatní čitatelia podalia o vaše radosti poprípade starosti s vašimi vozidlami.

  3. 3

    Luuucisko152

    Dobry vecer, som ,,novacik,,co sa aut tyka. Chystam sa si kupit svoje prve auto a Mercedes triedy A (ojazdeny 2007) ma velmi oslovil….ale vela ludi ma odhovara, kvoli drahym dielom a suciatkam. Viem ze ste zodpovedal vsetko vo Vasom clanku, ale chcem sa spytat, myslite ze je dobry napad kupovat si toto auto? Pre uplneho novacika? 🙂 Dakujem za Vasu odpoved

    Odpovedať
    1. 3.1

      Peter

      Dobry den,vlastnim mercedes a 160 cdi r.v 2007 a som spokojny,podotykam ze je to moje piate auto a neda sa to porovnat s inymi.Vynikajuce jazdne vlastnosti a dynamicky je dobre,viem o com hovorim mal som peugeot 207 sw 1,6hdi od novoty a neda sa to porovnat.Nahradne diely nie su onic drahsie ako na ine auta.

      Odpovedať
  4. 4

    žiguliak

    nie Lucka, kúp si Subaru!

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.