Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

17 komentárov

  1. 1

    Peter

    Zabudli ste na E250 TD, co je rovnako(ak nie viac) popularna motorizacia. Je ich sice menej, lebo sa dali iba doviezt. Motor je povodne z C-ka ma 150 koni a 280Nm.

    Odpovedať
    1. 1.1

      matej

      Nerobila sa nahodou tato motoriazcia len na 124-ke?

      Odpovedať
      1. 1.1.1

        Anonym

        urcite existuje aj v modeli w210!!!

  2. 2

    Marcel

    Ma niekto skusenosti so vstrekovacim cerpadlom mercedes 300 td,130 kw,ak ano,prosim napiste mi na mail,voyto666@azet.sk,dakujem

    Odpovedať
  3. 3

    Miro

    Ma niekto skusenosti so vstrek.čerpadlom v e 220 70 kw

    Odpovedať
  4. 4

    Mišo

    Mám W210 22OD 95k,1996, vraví sa že problém s čerpadlom….????Mám toto auto 4 roky, jazdí každý deň,má viac ako 300 000km a to asi ani nie originálnych, ale žiadne náklady, nič sa nekazí, originálne tlmiče a čapy a na testoch ukazovalo 90%. Po toľkých rokoch, čo u VW nehrozí.
    Je pravda že problém napr. zadné okná, centrál a hrdza, ale inak tomuto autu nemôžem nič vytknúť(okrem trakcií v zime)

    Odpovedať
  5. 5

    JOhnny

    MINUS = neekonomické motory, náchylné prevodovky ak sa nevimieňa olej(automat), nedajú sa sklápať zadné sedačky, malý a zle riešený kufor, problém s elektrikou – páčka, hmlovky,daždový senzor, každú chvíľu odchádzajú žiarovky,centrál, praskajú palubovky, odliepa sa čalunenie na madlách dverí,nevýhoda jedného stierača,HRDZA, HRDZA, HRDZA, baterka pod zadným sedadlom, v zimnom obdobý máte možnosť dopredu, dozadu atď a nepohne sa to.
    PLUS – kvalitné sedadlá, slnečné clony, koberčeky,podvozok je velmi odolný, vyborna svietivosť svetiel kým neodpáli žiarovku. Nie je to velmi časté ale častejšie ako pri ostatných autách, vynikajúci komfort, velmi dobrý rejt – otočíte sa aj na malom mieste a to je fakt dlhé auto,dobre otvaratelná predná kapota, pri servisovaní veľmi dobrý pristup okolo motora.

    CELKOVÉ HODNOTENIE-Mercedes prestal byť prémiová značka keď prestal vyrábať W124.

    Odpovedať
    1. 5.1

      Riedký vrch

      Súhlas s Johnom, často vypadávajú žiarovky a jazda s “ lampe defekt “ je nepríjemná ! Servisy sú z toho nervózne , opravené poruchy , nevydržia dlhší čas a výpadky svetiel sú opakovane častejšie !

      Odpovedať
  6. 6

    robo

    mercedes sa pokazil tak ako vacsina dobrych automobiliek..proste stare auta boli najlepsie a kym sa da treba do nich investovat a drzat ich pri zivote,pretoze take ako boli volakedy sa uz nikdy nebudu vyrabat…elektronika sa kazila a vzdy sa bude kazit na vsetkych autach………..najlepsie co moze byt do teraz best ..audi a8 4.2 v8 …tato velkoobjemova atmosfera vydrzy pri dobrej uzdrzbe 500 tisic a viac km….je to najlepsie co mi preslo rukamy a to som mal v servise uz kadeco…na tychto som do teraz menil len olej,rozvod,brzdy a napravy..bezna udrzba ..inak nic…asi najlepsie auto europskej vyroby ake sa kedy robilo

    Odpovedať
  7. 7

    aďo

    Zdravim ja mam merceds 2,2 d 70 kw.Mate pravdu vo vsetko.Do urcitej doby som jazdil bez oprav do
    300 000 km.bol bez poruch.Nasledne som opravil a vymenil na tom aute skoro všetko cca 2000 eur a opravy sa kopia dalej.Momentalne mam problem so štartovanim ked je motor teplý.Nemožem ho naštartovať keď ma motor teplotu nad 60 stup.neviem si dať s tym rady.Neviete mi niekto poradit.Myslim si že na pričine bude asi vstrekovacie čerpadlo lebo ten motor nema žiaden ťah a silno dymí.

    Odpovedať
    1. 7.1

      Macko

      Pre aďo –

      pozri na túto stránku, nájdeš tam veľa dobrých odborníkov na MB.

      http://www.mercedes-classic.cz/index.php

      Odpovedať
  8. 8

    Andrej

    Ahojte mam mercedes w210 280 benzin ked stojim na mieste tak sa mi dviha teolota čo može bit pričinov či je zla spojka na ventilatore alebo niečo ine dakujem

    Odpovedať
  9. 9

    jusseppe

    Nemužu nikde sehnat nějakou literaturu k mercedesu 290TD KOMBI,porad´te.Jaký je obsah palivové nadrže.

    Odpovedať
  10. 10

    M.

    Objem nádrže je 70 litrov.

    Odpovedať
  11. 11

    Anonym

    zdravim mam taki proble ze mi svetla na mercedes E211 ROK 2002 spolujastove a zadne svetla idu aj neidu len brzdi idu aj serovki idu a ked neidu tak ani strerace mi neidu a este mi ukazuje aj oblozenia a ked sa rosvieta tak fuguje secko

    Odpovedať
    1. 11.1

      monorider

      Skontroluj všetky ukostrenia na aute.

      Odpovedať
  12. 12

    Tomaš

    zdravim.mam E280 w210 4matic.prestal mi ist predny nahon,može to bit koli tlmičom?
    poradťe ak mate skusenost

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.