Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

6 komentárov

  1. 1

    Anonym

    dobry den ja mam vito 108 cdi asi 7 rokov a som nadmieru spokojny . co sa tyka chyb tak odisiel mi vstrek ale to zapricinenim nekvalitnej nafty… a druhy krat skapalo vysokotlakove cerpadlo tiez zapricinenim nekvaltnej nafty. je smutne ze tu na slovensku ma nafta tak nizku kvalitu

    Odpovedať
  2. 2

    Johnny

    caute, mám vito 638 220 CDI 6 miest, aktualne 260 000 km. motor super, ale potraplili ma: podložky pod vstrekovačmi (nutnost navrtat novy zavit na držiaky vstrekovačov), ložišká vpredu aj v zadu, poloos, termostat, nefunkčné pneu pruženie aj nezavisle kurenie, korozia len minimalne (auto bolo asi vyvarene kym sa kumne dostalo)
    spotreba: 7 – 8 L / 100km

    Odpovedať
  3. 3

    Fero

    Mama MB V220 cdi, mam najazdenych 195 tis. Km r. Vyr 2001. Motor podvozok super, yz 2 roky zacalo hrdzaviet. Problemy s elektrikou, zamky zadnych dvier nedu edu Nicky Nevis key zamky airborne nice. V poslednom case niekedy ale ja neviem kedy hlavne na dialnici strati vykon ot. Do 3000. Necham ho 5 minut stat a zase ide. Niekedy 100 km niekedy 300 km. Nikto nevie poradit co vymenit. Diagnostika OK. Poradte kto mate skusenosti.
    Inaccurate perfektna Mazda ovladanie. Rychlistna parka Tricia Tassie, ale Dartford said.

    Odpovedať
  4. 4

    Tomas

    Je tu niekdo kdo by mi poradil kde najdem stitok na mercedes vito w638

    Odpovedať
    1. 4.1

      Peter

      Na prahu dverí spolujazdca, pod plastovým podlhovastym krytom,pridvihnut a na ráme je narazene cislo

      Odpovedať
      1. 4.1.1

        Julo

        Ja tiež nemožem a to som dost hladal kde sa nachadza vyrobne čislo štitok ktory ma byt niekde nalepeny.Na stk kontroluju vin čislo ktore je na pravej strane ako si spomenul ale nalepku vyrobnym čislom čiže štitok neviem kde je poradak možeš .auto mercedes benz vito 108cdi W638 rok 2001.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.