Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

7 komentárov

  1. 1

    Peter

    Dobrý deň, kúpil som Nissan primera 2,2 93kW a chcel by som vedieť či má alebo nemá dvojhmotový zotrvačník. Keďže píšete že 2,2 102kW nemá. Ďakujem

    Odpovedať
  2. 2

    René

    Ako dobre, že si u motora 1,9 dCi môžem vybrať interval výmeny rozvodového remeňa – 60 mesiacov alebo 5 rokov :-))

    Odpovedať
  3. 3

    Mirec

    Pani mam 1,8 a poviem vám , bez najmenšej závady !!

    Až na to že neviem kde je benzínovy filter 🙁

    Odpovedať
    1. 3.1

      Anonym

      to nema palivovy filter ani 1.8 ani 2.0 benzin ale neuveris ko*oti mi ho predali na ine auto a ked som tam volal mi povedali ze nema filter a vravim co mi to predali ze im sa to hned nezdalo

      Odpovedať
  4. 4

    robo

    zdravim, obcas mi vypadava siesty stupen. mam 2,2di 93kw, a este mi obcas svieti kontrolka nabijania pri nastartovani a nezhasne az kym znova nenastartujem, niekedy aj tri styri krat. to sa mi stava ked auto dlhsie stoji, ked s nim jazdim tak dobijanie poslucha, namate s tym niekto skusenost?

    Odpovedať
  5. 5

    M.

    To vypadávanie je chyba synchronizačného krúžku,je treba prevodovku rozobrať a vymeniť príslušný synchrón,vypadávanie rýchlosti nie je chyba kulisy ani radiacej páky. Opravu a rozobratie japonskej prevodovky si ale treba poriadne premyslieť, kúpa jazdenej funkčnej prevodovky často vyjde lacnejšie ako oprava starej. A kontrolka nabíjania je buď zlý usmerňovač/regulátor na alternátore alebo niekde blbý kontakt a preniká vlhkosť.

    Odpovedať
  6. 6

    Mária

    Mam nissan Primera P12, a kontrolka oleja sa my vipne až po 1 km a Viac uz nerozsvieti.Bola vo son na stk+ emisna a odvtedy my to roby.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.