Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

6 komentárov

  1. 1

    Tibor Čaprnda

    Mam 1.6 benzin Renault fluence a v zime mam problem zo štartovanim.Teplota vvzduchu klesne na 0 minus a prvy štart je neuspesny .Motor točí na prazdno .Musim vypnut štartovanie manualne tlačitkom .Niekedy to nenaštartuje ani na druhy krat .Mate nejaku radu? čo s tym? Dakujem

    Odpovedať
    1. 1.1

      WorkingClassHero

      aj ked je uz jul.. ak motor v zime nechyta na prvy krat alebo vobec (zvycajne po viac dnoch minusovych teplot odstavene vonku), tak sa ako prve kontroluje baterka, kt. sa pri minus teplotach a pri sporadickom jazdeni ci jazdeni na kratke trate vybija rychlejsie.. treba ju len dobit prip. ak uz je po rokoch kaput, tak vymenit.. neviem ci to bol vas problem, no to je prva a na zaciatok najjednoduchsia vec..

      Odpovedať
  2. 2

    Dusan

    Dobrý deň. Niekedy mám problém preradit s 1 do 2 ako keby ostala rýchlosť v 1 ide to ale ťažko. Ďakujem

    Odpovedať
  3. 3

    Miroslav

    Rád by som doplnil. Som majiteľom výbehového modelu Fluence s japonským motorom H4M (1.6 16V 84kW s rozvodovou reťazou) myslím, že to je asi najlepší motor, ktorý mohol dostať, pružný, miluje otáčky, slušný zvuk a spotreba je kombinovaná okolo 6,5 L/100km. Auto môžem iba pochváliť, priestranné, miesto vzadu je kráľovské, ako nevýhodu by som popísal pánty v kufri, kvôli ktorým treba rozmýšľať pri ukladaní nákladu a predné šošovkové svetlá (halogény) by mohli mať lepšiu svietivosť, za to musím pochváliť diaľkové, ktoré svietia naozaj perfektne. Za tie peniaze môžem auto len odporučiť, nakoľko cena, výbava (handsfree, bluetooth, impulzné elektrické okná, dvojzónová automatická klíma, rezerva, LED denné svietenie, svetelný, dažďový senzor,…), veľkosť a tento motor sú v aktuálnej cenovej kategórii bezkonkurenčné.

    Odpovedať
    1. 3.1

      Domin

      Zdravim co znamena vybehovy model fluence?
      Aky mate rocnik?

      Odpovedať
      1. 3.1.1

        Miroslav

        2015, posledné kusy sa predávali ešte v roku 2016 a potom ho vystriedal Megane Grandcoupe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.