Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

11 komentárov

  1. 1

    Palo

    Ako bývalý majiteľ tohto vozidla pridám pár vecí.
    – niekedy sa opotrebuje kostra v zadnom svetle a potom to bliká všetko naraz ( stačí pocínovať kontakt a je to OK)
    – často sa objavuje korózia v zadu nad kolesom pri nárazníku,
    – niekedy potrápi obvod žhavenia na dTi (zle vyhodnotí teplotu a občas krátko žhaví)
    – prevodovka je ovládaná zospodu a semering začne po čase prepúšťať olej.
    Inak auto bolo celkom fajn, variabilné a hlavne návykové, takže aj teraz mám MPV.

    Odpovedať
  2. 2

    Jozef

    Mám prvú generáciu tohto modelu a som nadmieru spokojný. Auto je spoľahlivé, priestranné a úsporné. Škoda len, že už kde-tu sa objavuje hrdza. 1,9dTi pracuje spoľahlivo, má slušný ťah a nieje moc smädný.Asi jediné čo sa mu dá vyčítať je netesnosť motora a guľové čapy. Tie nevydržia viac ako tri roky. Inak fajn autíčko, pohľadné a nadčasové!

    Odpovedať
  3. 3

    Bismarck

    Mam doma Scenic 1,6 16v 79kW a som nadmieru spokojny. Motor slusne taha a ked jazdim normalne, nie divoko ale ani ako slimak, cize v ramci vyhlasky, spotreba sa mi pohybuje okolo 6 az 6,5l/100ku. Samozrejme v meste ide spotreba hore, ale aj tam sa zvyknem zmestit do 8 litrov. Co sa vnutorneho priestoru tyka, je to skutocne super auticko, variabilita je priam ukazkova. Len skoda, ze sa v zakrutach trosku viac naklana. Ale nejazdim preteky, takze je to vsetko vecou zvyku.

    Odpovedať
  4. 4

    julo

    mal som scenika 1.6 66kw 8v,3,5roka. teraz chcem kupit naftak 1.9ku,neviem sa rozhodnut či dti 60kw alebo dci 75kw.kto má stým skusenosti napište mi prosim ktorý je lepši motor,a sa oplati kupit Dakujem.

    Odpovedať
    1. 4.1

      Rob

      Ja mám DCI a som spokojný.

      Odpovedať
  5. 5

    Mato

    A kde je prehlade typov na trhu 1,8L benzin 85kW???? ved aj taky motor existuje.

    Odpovedať
  6. 6

    Filip

    Mal som megane scenic 1.9dti 72 kw rv 98 5 rokkov . Poruchy: gulový čap, alternátor , krátke žhavenie, začaqla korozia prahov.
    pred 3 rokmi som kupil 1.9 dti 59 kw. Neuveritelne slabý motor (ani tu nie je spomenutý, neobehnete ani kamion..) zatiaľ odišlo spínanie termostatu ventilátora , praskly oba zadné krúžky ABS.
    Z vozidlom som spokojný hlavne kvôli veľkosti a spotrebe.

    Odpovedať
  7. 7

    palis

    jamam scenic 1,9 turbo diesel 75 kw rok 2002 a som spokojny len viac huci ked je diesel nez benzin a postupne tam menim vsetky veci co ziada inac som na vylety snim spokojny

    Odpovedať
  8. 8

    Kristian Fabian

    Dobrý deň ja mám Renault Mégane Scénic 1.9D a tratí sa mi voda z auta voda sa vytratí a auto my netopi. Neviete mi niekto poradiť. Ďakujem

    Odpovedať
  9. 9

    Jozef

    Dobrý deň viete mi niekto poradiť? Auto naštartuje a počas jazdy zdochne elektrina ide len motor vypne … a potom keď chcem naštartovať tak nič ako by neťahal naftu a keď postoji dlhši čas tak zas normálne naštartuje

    Odpovedať
  10. 10

    stenly1961@gmail.com

    Moj problém bol a to mi ho vyplo na dialnici,to neprajem nikomu nakoniec bol snímač vačkového hriadela ale nie lacny kus si dajte namontovať..

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.