Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

8 komentárov

  1. 1

    Pavel

    ked ste dali hned ako prve plus „originalny vzhlad“, preco ste mu za dizajn vzapati dali „iba“ 3 hviezdicky ?

    Odpovedať
    1. 1.1

      MJ

      Originálny neznamená, že sa páči každému a že je super. Originálny dizajn je proste dizajn, ktorý je ťažko zameniteľný a pre niekoho to môže byť plus, že vybočí z mainstreamu.

      Odpovedať
      1. 1.1.1

        Pavel

        v tomto pripade si myslim, ze to „originalny“ sa da povedat aj narovinu – nepohladny.. naco sa okunat

  2. 2

    RM

    Auto nie je nepohľadné. Plne súhlasím s MJ, že je originálne.

    Odpovedať
  3. 3

    Sk

    Je to taká krabica na kolesách , brat má rok výroby 2013 1.2 tsi 77kw.Pokial s tým autom jazdite pokojne ako dôchodca tak je spotreba prijateľná,ale ako náhle tomu trošku prístupite na krk nie je problém atakovať 10L /100km.Strasne je to auto citlivé na jazdný štýl.Dalsia vec je veľký rozdiel medzi reálnou rýchlosťou a tachometrom,na diaľnici pri tachometrom nameranej rýchlosti a skutočnosťou bol rozdiel až 12km/h,podľa gps sme išli118 tachometer ukazoval 130.Ked sme išli skutočnou rýchlosťou 130km/h tak to na palubnom ukazovalo iné cifri..Asi to má škoda tak nastavené nech sa vodiči tešia príjemnej spotrebe ale realita je strašné iná. kuny 2 x do roka rozkusali kable koncern im rozhodne chutí najviac v okolí nikto nemá rozhryzene káble len škoda alebo vw,zaujímavé.Kufor to sa im tiež moc rozmerovo nepodaril podpriemer.Jazdne vlastnosti na snehu,ak zastavím na menšom kopci tak to auto má problém sa rozbehnúť.Ja osobne som z tohto auta trošku sklamaný určite kto má možnosť nech radšej berie 4x4a2.0 tdi jazdil som s tým a je to o 50% lepšie auto čo sa týka jazdy,spotreby a dynamiky.človek nemusí mať strpnutu nohu aby náhodou nestupil viac na plynový pedál ako je potrebné a zadná náprava pri rýchlejšom prejazde neskáče ako koza.1.2 tsi odporúčam všetkým dôchodcom prídu si na svoje.

    Odpovedať
    1. 3.1

      Jan

      Dovolim si nesuhlasit s predoslym komentom. Vlastnim 1,4TSI a dlhodobu spotrebu som nikdy nemal vyssiu ako 7,5-8L/100km – jazda denne dialnica (130km/h), aj okresky (90-110km/h), mesto cca pol hodina denne. Treba pozerat priemernu spotrebu, nie aktualnu, potom sa clovek ide pokakat, ked mu v kopci pri zatazi skoci aktualna 12L/100km. Ak mas problem odrazit sa v kopci na snehu, treba vypnut ESP, aby auto automaticky nepribrzdovalo pri presmykoch kolies – je to dost citlive, mam uz stare a vydratejsie zimne pneu a aj napriek tomu sa da.. Rozdiel medzi realnou rychlostou a tachacom je ako pri vsetkych autach cca tych 5-8 km/h – uplne normalna vec. Ako bonus, na retaziach v zime veselo vybehnem Certovicu, Smrekovicu, Zelezne – hlbsi sneh, ci lad nie su problem (nemam 4×4).

      Odpovedať
  4. 4

    Rasťo

    Ďakujem za recenziu 👍

    Odpovedať
  5. 5

    Tomás

    Chalani planujem si kupit yetiho urcite 4×4 kedze jazdim po cestach kde su kopce…mam dilemu nad tou hrdzou co tu pisu v autorubiku…je to az take strasne ? A dalej ma odradzaju tie chyby motora co popisuju….inak auticko sa mi velmi paci uz som sa natom aj vozil…rozpocet je taky cca 8tisic..co vy nato co odporucite aku motorizaciu atd.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.