Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    Karoly

    Za tie stočné km by už mali začať zatvárať. Nie je možné aby staré herky mali najzadené ako dvojročné autá! česť výnimkám! Tento národný šport majú radi aj súdruhovia v AAA a nemajú hanbu na starej zošúchanej herke natočiť 54000!!! Inak autorubriku všetka česť za objektívny test.

    Odpovedať
    1. 1.1
      Marcel Janco

      Marcel Janco

      Dobrý deň, nedá mi nezareagovať. Najskôr dík za pochvalu, snažíme sa písať len naše pocity a realitu daného vozidla. A teraz fakty o km. Samozrejme km neboli ani náhodou reálne, skutočnosť sa pohybovala podľa viacerých znakov okolo 400-500.000 km. Na obranu AAA ale uvedeiem, že auto bolo čerstvo vykúpené, stál som pri tom, cca 2 hodiny od pána individálneho dovozcu z PD, takže na ich strane manipuláciu vylučujem. Samotný technik z AAA povedal, že samozrejme km nie su reálne, to však nebráni vozidlo vykúpiť, kšeft je kšeft a niektorí zákazníci kúpia aj takéto auto. Ako som bol svedkom pri následnom predvádzaní kúpychtivým zákazníkom, nezabudli tento fakt spomenúť. A na druhej strane aj predajná cena 8500€ stavu vozidla zodpovedá. Vozidlo so skutočnými 153.000 km by sa asi predávalo podstatne drahšie.
      P.S. Aj som chcel v testo spomenúť podivné km s ktorými to dotyčný pán prišiel do AAA predať, ale nakoniec som to nechal na úsudku čitateľov, keďže je to viac ako jasné a ušetril som si zbytočné pripomienky od dotyčného pána, keďže priame dôkazy na jeho činnosť nemám. A súhlasím, stáčanie km je obyčajná zlodejina, za ktorú by mali zatvárať. Keď to ide s vodičmi nad 1 promile, tak prečo nie s takouto zlodejinou. Ale podobných nedotiahnutých vecí je v našom štáte viac ako dosť.

      P.S2. A jedno pozitívum predsa, X5 bola aj po takej porcii km v celkom slušnom stave, čo svedčí o kvalite vozidiel s modro-bielou vrtulou na kapote.

      s pozdravom MJ

      Odpovedať
  2. 2

    Karoly

    Ďakujem pekne za ozrejmenie situácie, keby sa medzi ľudmi nešíril mýtus o nízkej životnosti motorov (spôsobený stáčaním alebo zanedbanou údržbou, napr. niekto kúpi auto so stočenými km a kľakne mu motor pri realtívne nízkom nájazde cca 200000 v skutočnosti má ale auto aj 3x viac)
    Je to aj vina samotných kupujúcich kupovať auto podľa počtu km a nie podľa stavu, nikto predsa nepredá 2 ročné auto s nízkym nájazdom km a už určite nie diesel.

    Odpovedať
  3. 3

    lbimai

    Hi

    Whats your Last Price for the nice Vehicle?
    I want to buy your Vehicle?.
    Email me at samrahlbimaii@yahoo.com

    regards

    lbimai

    Odpovedať
  4. 4

    Peter

    Presne ako moje BMW. Akurát ja mám u toho svojho tmavé vnútro. Ten svetlý je hrozne nepraktický 😀 . Mám ho už dlho a postupne si k nemu prikupujem rozne zlepšováky. Trebárs som si nechal prehrať ovládací systém do čestiny u http://www.autaslovensky.sk , pretože som autu moc nerozumel 😀 .

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.