Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

6 komentárov

  1. 1

    Jozo M

    To teda cumim. O tejto verzii som ani nepocul. Vedel som o 1.8 TDCI s 92 kW (125 k), dvojlitri 103 kW (140 k) a 2.2 129 kW (175 k). Toto je predpokladam kvoli nejakemu fajnovemu zakonu v niekorej krajine europskej unie.

    Odpovedať
    1. 1.1

      Tomas

      nemyslim si ze by ponukali slabsi motor len kvoli jednej krajine v podstate dieslom vobec netreba taky vykon aby s nim clovek blbol, nato je benzin:)

      Odpovedať
  2. 2

    Peter

    Mna by zaujimalo, ci je ta priemerna spotreba z palubneho pocitaca porovnatelna s tou realnou (spotreba l/realne prejdenych km). Spravidla ukazuje palub. pocitat o pol litra az liter mensiu spotrebu, nez je realna. Kamos ma napr. BMW 330xd a palubak mu ukazuje spotrebu cca 5 l/100 km, co je podla mna nerealka 😉
    Viete mi niekto povedat, aka je bezna spotreba pri tychto 6-stupnovych manualoch MONDEO? Bo uvazujem nad kupou tohto auta.
    Druha vec, je pravda, ze Mondeo ma 12 litrovu olejovu nadrz? To potom vymena oleja stoji asi 2-nasobok, hej?

    Odpovedať
    1. 2.1
      Marcel Janco

      Marcel Janco

      Rozdiel v spotrebe sa pohyboval cca +0,3 litra. Olejová nádrž má objem približne 4,8 litra. Leje sa tam olej FORD FORMULA F 5W-30.

      Odpovedať
  3. 3

    ajfel

    Souhlasím s autorem, interiér modelu, především ovladačů a přístrojové desky, mě odradil od koupě. Hliníkový či dokonce dřevěný dekor byl otřesný, kombinace starších tlačítek z MkIII a displej palubního compu se mi nelíbily. Nejhezčí byla verze Titanium S s černým dekorem palubky a červeným prošíváním čalounění. Také poslední výběhové kusy s navigací už vypadají lépe. Pro mě trochu pozdě…počkám si na nový model.

    Odpovedať
  4. 4

    C222

    autor ty si lolo…mam Smaxa s tymto „pridusenym“ motorom a nadmieru staci pri 4 pasazieroch a batozine v kufr

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.