Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

6 komentárov

  1. 1

    lllll

    1.4 D ma dvojhmotu? Som myslel, ze tento maly diesel to nema..

    Odpovedať
  2. 2

    vojto

    Corolla 1,4 vvt-i r.v2004. Kupil som si ju pre kvalitu,ale bohuzial nejdu presne radenie rychlosti.Do 2 a 3 potom to uz ide hladko.Neviem preco ,ale ked radim z 2do3 akoby narazilo na stenu a po malej chvilke sa tam vopcha.Je to neprijemne pri prediehani ked musim cakat kym sa jej uraci vopchat dnu.Na recenzii maju takyto problem viacej ludi ale skoro nikto nevie co to moze byt.Len sa odhaduje.Som osobne z toho sklamany ma to mat presne a hladke radenie ,ale nema.

    Odpovedať
  3. 3

    repic22

    Je to spojkou,vymenil som novu a uz idu krasne zaradit iba jednotka obcas blbne

    Odpovedať
  4. 4

    1.4 vvti

    Zdravim. Mam uz skoro 4 roky sedan 1.4 vvti. So vsetkym v recenzii mozem suhlasit, ale nie s malym priestorom na nohy na zadnych sedadlach. Mam necelych 190 cm a za seba si sadnem bez akehokolvek obmedzenia. Superb to nie je, ale v porovnani s Octaviou I, Golfom alebo podobne rozmernymi autami je toto luxus. Zadny sedak je sice kratky, ale za to je vyssie polozeny, co ulahcuje vystupovanie z auta. To ocenuju hlavne starsi ludia, ktorych sem-tam veziem.
    To radenie z 2. na 3. pri predbiehani vo vyssich otackach niekedy trapi aj mna, ale dvojka sa da vytocit do 80 km/h a to celkom staci dostat sa pred pomalsie iduce auto. Ale trapi ma ina vec. Mam najazdene 240 tis. km a v prevodovke mi huci lozisko. V toyotackom servise mi povedali, ze uz to par krat menili. Vymena aj so spojkou vraj bude stat cca 400€. Motor si vsak pradie pekne potichu. Vymena povodneho vyfuku asi tento rok neminie ani mna, ved uz ma cosi za sebou (od 2003).

    Odpovedať
  5. 5

    1.4 vvti

    Este jedna poznamka. Ziarovky H7 praskaju, ale nie vsetky vydrzia rovnako dlho. Niekolko lacnejsich som vystriedal, potom som skusil Hella Long Life. Boli sice drahsie, ale jedna z nich mi praskla az teraz, cca po 16 mesiacoch. Z tych lacnejsich vzdy jedna praskla uz po 3-4 mesiacoch.
    Auto jazdi kazdy den a rocne urobi cca 25000 km (doteraz spolu nieco cez 100 tis. km) Doteraz som v motore menil len olej. Z podvozka to boli 1x brzdove dosticky, predny lavy tlmic (cca 100€), gumu a tycku stabilizatora (co vyslo spolu s pracou cca 30€). Naozaj ma udivuje, kolko ten podvozok znesie, kedze jazdim do prace po dost rozbitych cestach. Nebyt toho loziska v prevodovke, nemam autu co vytknut.

    Odpovedať
  6. 6

    Lukas Bubo

    Mam Corolu E12 1.6
    Super auticko ale samozrejme problem medzi rychlostami 2-3. Vymenil som spojku a mechanik mi hovoril ze som mal velmi zhrdzavene voditka na zaradzovanie rychlosti . (Neviem to presne nazvat ako to povedal on) po vymene a premazani bolo vsetko ok ale po case mam pocit ze sa to pomalicky ale isto vracia spat.
    Inac auto tip top. Poznam ho od nova a teraz ma cca 245 000tis.
    Menene oleje filtre sviecky a pneu… 😊

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.