Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

3 komentáre

  1. 1

    Anonym

    Zaujímavý test a myslím, že už som sa rozhodol. Kupujem Caddy ale s dieslom pod kapotou. Benzín ako píšete, by bol pre moje potreby prislabý. Vďaka

    Odpovedať
  2. 2

    Jason

    Caddyho odporúčam, mali sme 55kw dizlovu za 77 sa 45 priplacalo a to bolo dost verziu 4 roky a 150 tisic km iba normal servis. Motor po plnom nalozeni uz fucal ale inak dalo sa. Spotreba do 6,8. V spodnych obratkach viacej dunel a bolo pocas intervalu treba doliat asi liter az 2 oleja podla nahanania po dialnici. Interval vymeny bol 30 tisic km. Radenie fakt super aj jazdne vlastnosti. Za nas mozem odporucit.

    Odpovedať
  3. 3

    Anonym

    Dozvedel som sa z clanku nieco, ale uz by som naozaj uvital, keby sa nezabudalo pri pisani nejakej recenzie na uzitkove vozidlo aj na rozmery loznej plochy a jej prevedenie. Urcite ma zaujima nazor autora, ci k loznej ploche je dobry pristup, ci je mozne zlozit deliacu mrezu, ci je mozne predlzit loznu plochu sklopenim sedadla spolujazdca, ci je lahke alebo obtiazne nakladanie europalety, ci je mozne naklad nejako ukotvit a ci su kotviace body v poriadku atd.. Ved sa predsa jedna o uzitkove auto a okrem motora a jazdnych vlastnosti ma zaujima najviac priestor „za kabinou“.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.