Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

4 komentáre

  1. 1

    peter

    Clanok nieje uplne presny.
    Nemam to autorovi prilis za zle lebo niektore informacie sa fakt tazko zhanaju a su neprehladne. Cele to uzatvaraju motory, kde pod jednym oznacenim bolo predavanych viacero roznych motorov vroznych genraciach V60. Viacej ako je uvedenych v clanku.

    Kufor je podpriemerny z viacerych dovodov. V60 nieje uplne klasicky kombik ale skor predlzeny hatchback. Vdaka konstrukcii, ktora aj zmensuje objem kufra na druhej strane bez problemov zaparkujem zadok aj nad vyssie obrubniky, kde to ine auta nedaju. V meste, kde byvam to beriem ako vyhodu.
    To auto ma obrovsku nadrz, co asi tiez nepomohlo kufru. Raz som natankoval realnych 68 litrov a to som nesiel na cerpacku na vypary.
    Mam jeden z poslednych kusov a cuduj sa svete pod podlahou v kufri mam rezervu :). Na druhej strane nemam moznost sklopit operadlo spolujazdca. Jedno aj druhe boli priplatkove veci, nie standard.

    Odpovedať
  2. 2

    Milan Palaga

    Odporucam ja ale starsiu verziu S60, ktora sa vyrabala 2000-2009 ak sa nemylim. Dieslove motory boli este bez DPF a to je zasadna vec ktora prispieva k spolahlivosti. Tiez je to vacsie auto ako nova S60 a sedadla su fantasticke, ako kozene fotelky z obyvacky. Kupte to s 5 valcovym motorom a vozenie ako v Mercedese za par tisic eur.

    Odpovedať
  3. 3

    Filip1981

    Zdravim, mam vyhliadnute prave dane vozidlo. Vozidlo maju v bazare v Darexe v BA, vyzera vsetko fajn. Povodne som vsak chcel kupit vozidlo priamo od dealera znacky co budu mat rovnaky typ z protivykupu na showroome, avsak to teraz nemaju. Myslite ze mam cakat alebo je Darex dostatocne relevantny bazar? Nejake skusenosti/rady? Dakujem.

    Odpovedať
  4. 4

    Matt

    Ja si idem dať doviesť V60 začiatkom roka z DE, do Darexu max ísť pozrieť to auto. V zahraničí úplne iné ceny, výbavy a ponuka celkovo…

    Akurát neviem od ktorého roku je adblue už montované a ťažko sa vyznať v tých motorizáciách. Chcem 2l 5 valec pred fl má 120kw ale po face už asi nieje…..

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.