Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

6 komentárov

  1. 1

    dolfort

    Mám benzín 107kW a spotrebu podľa palubáku 7,8. Manuálny prepočet 8 až 8,5 litrov a to nejazdím práve najpomalšie. Ak by som chodil vyslovene defenzívne, tak by som to stiahol ešte o pol litra dole. Toľko moja skúsenosť s dvojlitrom… je to 145 veselých koníkov za primeranú spotrebu.

    Odpovedať
  2. 2

    Jaro Ka

    Vlastním benzín 107 kw pri priemernej spotrebe 9,1 litra (75% km najazdených v meste). Mimo mesta je to v pohode aj pri športovej jazde. Nedávno som dal do toho LPG a zatiaľ neľutujem. Náklady na palive sa znížili o cca 40%. Má to najazdených 204 500 km a s olejom problém nemám. S autom som spokojný či s vnútorným priestorom, variabilitou, jazdnými vlastnosťami alebo spoľahlivosťou (až na tie tiahla stabilizatora, no ktoré auto ich nemá ?!). Ja MAZDU 5 určite doporučujem a všetkým želám veľa bezpečných kilometrov.

    Odpovedať
    1. 2.1

      Maroš

      kde a aké LPG ti montovali? Schválený je tuším teleflex. Koľko stála montáž? Ako sa zmenili jazdné vlastnosti?

      Odpovedať
      1. 2.1.1

        Jaro Ká

        Cena: 1150€ (LPG+kolky,TK,EK,otypovanie atď.) vo Velmatech Bystrička pri Martine, systém Solaris 2 + flashlube. Zanedbateľné zníženie výkonu neriešim. Všetko som zapisoval, odsledoval. Do zimy úspora oproti benzínu cca 39%, teraz okolo 33%. Zaklopem si, ale zatiaľ spokojnosť. Vytkol by som malú nádrž, väčšia sa nezmestila aj to som dvíhal posledné sedadlá o 60mm a fľašu som nechcel kvôli kufru. Ja konštatujem OK.

  3. 3

    brucus

    Zdravim majitelov. Vlastnim mazdu5 2.0 MZR DiSi 110 kW. Kupovana nova v 12/2011, najazdene cca 15 000 Km. Priemerna spotreba 8.7 litra na 100 km. Jazdene 80% v meste. Zo zaciatku bola spotreba okolo 10 litrov a postupne sa znizuje. Dost pomoze natankovat kvalitnejsi benzin – Shell alebo OMV. Vtedy mi spotreba klesa cca o 0.5 litra na 100 km. Co sa tyka jazdnych vlastnosti – dynamika motora by mohla byt lepsia ale celkom to ujde. Co sa tyka ostatneho som zatial velmi spokojny. Zelam vsetkym vela kilometrov bez problemov.

    Odpovedať
  4. 4

    ROB77

    Jaro Ka, ako si spokojný s mazdou 5 na plyn? stále bez problémov?Pýtam sa preto,lebo uvažujem nad takou možnosťou. dik

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.