Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

3 komentáre

  1. 1

    Roman

    Mám Mazdu MPV r.2003 dvojliter 100 kw diesel a zatiaľ som nadmieru spokojný. Pri týchto autách je dôležité meniť olej každých 15tis. km inak sa Vám to môže škaredo vypomstiť. Čo sa týka ND tam sú ceny určite vyššie ako u konkurencie VW, SEAT ale z hľadiska dlhodobej spoľahlivosti je na tom lepšie Mazda. Ono stane sa malá porucha, ale celkový dojem z kvality je u Mazdy omnoho väčší než u koncernu VW. O sile a ťahu motora už ani nehovorím. Nevýhodou je len 5-stupňová prevodovka. Pri jazde okolo 90 km to papá 5 litrov, pri 130 km/h zoberie aj 7 – 8

    Odpovedať
  2. 2

    Pavol

    Mám tiež 100 kw nafta a nedám na to auto dopustiť. Rok výroby 2003.keď som ju kupoval v 2015 mala najazdené 185 000 km,teraz má 305 000 a stále ide rovnako.Samozrejme menil som bežné veci,ako sú brzdy,ramená,čapy,scv ventil,čistil som nádrž,ale pravidelne výmena oleja po max 15 000 km,a len kvalitná nafta. Motor je fantastický a na tak veľké auto pružný. Štartuje na brnk aj pri minus 20,asi minutu po naštartovaní sa zapína nezávislé kúrenie,ktoré takto funguje keď je teplota pod 10 stupňov a motor je na cca 4 kilometroch zohriaty,spotreba je max 8 litrov,pri 6 ľuďoch s batožinou,dá sa jazdiť naozaj v zime za 6.5 a v lete do 6 litrov. Vypátral som pôvodného majiteľa a auto má pôvodnú spojku aj turbo. Nádrž má 70 litrov ,dojazd v pohode 1000 km.Takže za mňa,palec hore a ďalšie auto znova mazda mpv.

    Odpovedať
  3. 3

    Roman6

    Mazda mvp mám 7roku.
    Prošel jsem rozvodama,dvouhmotou. Nicméně považuju tuhle Mazdu za nejlepší auto co jsem si kdy mohl pořídit. Auta mám tři i premiove značky ale vždy sednu raději do Mpvčka. Úsporný,pěkný,spolehlivý, a absolutně prostorný..
    Budu velmi smutný až mi Mazda doslouzi. A mě děti ji přímo miluji.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.