Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

10 komentárov

  1. 1

    lubos

    Mozem potvrdit, Premacy je neznicitelne spolahlive auto

    Odpovedať
  2. 2

    LaRa

    Jazdim s nou bezmala 11 rokov a jazdne vlastnosti si neviem vynachvalit. Je skutocne neznicitelna. Pravda je, ze dieselovy motor je hlucnejsi a jeho prva generacia (66 kW) slabo rozbieha pri otackach pod 2000, obzvlast do kopca. Zato spotreba je viac ako uspokojiva: kratke trasy kombinovane s mestom 5,5L a dlhe trasy podla zatazenia a typu cesty 5,3 – 5,7 (i chladnych nmesiacoch(!)).
    Brzim hlavne motorom, takze problemy s kotucmi nepoznam. Dobry sofer ked pocita so slabsimi strankami vytazi z tohto auta velmi vela.

    Odpovedať
    1. 2.1

      Viliam

      Presne hovoríš, mi z duše mám tú istú Mazdu a teraz som si urobil radosť strekol so na ňu nový lak (predsa len začala hrdzavieť hlavné zadné lemy a okraje dverí). S brzdením rovnako – brzdím motorom – menil som prvé platničky po 95 tisíc km!!!!! Vo vnútri je objem na náklad, ktorý je stále špičkový. Ja to auto mám jednoducho rád….
      Jediné čo mi okrem čidla ABS odišlo boli spojovacie tyčky stabilizátorov – Bratislava….
      Z Premacy ani po 11 rokov nekvapne ani kvapka oleja a nežerie ho. Japonská kvalita…

      Odpovedať
  3. 3

    martin

    akurat sa my pokazilo cerpadlo a nemozem ho zehnat

    Odpovedať
  4. 4

    Marek Koles

    S Mazdou som spokojný. Ale zháňam na ňu riadiacu jednotku ABS.

    Odpovedať
    1. 4.1

      Viliam

      Nezháňaj hneď riadiacu jednotku ABS často býva závada iba v jednom z čidiel ABS. Mne sa to stalo už dva razy a vymenil som to za nejakých 150.- EUR. Tiež mi na začiatku v servise Mazda hovorili, že treba vymeniť celú riadiacu jednotku. A pýtali za ňu vtedy okolo 2 200 EUR. Z búračky nezoženieš a ak áno tak nemusí byť kompatibilná. Takže: daj si skontrolovať čidlá ABS hlavne vzadu.

      Odpovedať
  5. 5

    michal

    CAUTE MAZDACI.TO VAZNE JE MAZDA PREMACY NEZNICITELNY STROJ?MNE SA HROZNE LUBI AK VAS MOZEM POPROSIT KTORA JE LEPSIA?BENZINOVA ALEBO DIESEL?JE SI JU MUSIM KUPIT TO JE MOJA SRDCOVKA.TAKZE PROSIM VAS PORADTE MI.DAKUJEM VAM A PRAJEM VAM VELA STASTNYCH KILOMETROV.

    Odpovedať
  6. 6

    Stefan Martincek

    nemožem nikde zohnat original autoantenu,mam zlomený teleskop, a v servise mazda zan pýtajú skoro 100euro

    Odpovedať
    1. 6.1

      Jaroslav

      Pan Martinček
      Ja som to tiež mal zlomene,tiež som ju zhanal,ale vela penez tak som si ju opravil,treba to len rozobrat,chce to trochu zručnosti a odvahy,da sa to spravit mne to už znovu hra. Vela štastia a odvahy.Spozdravom Jaroslav

      Odpovedať
  7. 7

    Machovič Marián

    mám problém zo štartovaním raz ide raz nie.Asi padá nafta ked dotiahnem ručne s pumpou tak ide nikdo nevie najst chybu.Už som dal aj spätný ventil pred palivový filter a ide.Teda išlo celý deň žiadny problém a ráno zas nič,až kým som ručne nedotiahol z pumpou na filtry.S pozdravom Marián

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.