Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

6 komentárov

  1. 1

    Palo

    Potreboval som malé a spratné auto do práce a občas na cestu ku chalpue alebo k moru. Auto som dosť dlho vyberal a nelutujem, pretože auto jazdí celých 5 rokov bez akýchkoľvek problémov. Jediná oprava, ktorá bola nutná v minulom roku, bola výmena zadnej pružiny, ktorá sa zlomila, ale po tých rokoch prevádzky na našich cestách (soľ, diery) sa tomu ani nedivím.
    Pravidelne jazdím do servisu, ale mám pocit že úplne zbytočne, servisný interval by pokojne mohol byť dlhší ako 20000 km. Vozidlo je úplne spoľahlivé, kedykoľvek prídem naštartujem a idem. Za tú dobu bolo ďalej potrebné vymeniť cca 3 žiarovky, klinový remeň a brzdové doštičky, inak nič. Priestor vo vozidle je dobre riešený, nad hlavou má človek 15 cm a vôbec sa necíti stiesnený ani vzadu a to povedal aj kolega so 195 cm. Sedačky sú posuvné, sklopné a vyberateľné, takže ak človek potrebné kúpi sporák, bez problémov ho odvezie. Môžem potvrdiť aj úspornosť, keď sa snažím klesá aj na 4,5 litra.
    Trochu mi chýba teplomer motora a kontrolka tlmených svetiel, to ale nemajú japonské vozy štandardne. Trochu mi vadí zúžený výhľad do strán – pri zatáčaní obmedzený silnými prednými stĺpikmi, ktoré v niektorých situáciách dokážu zakryť v zákrute celé vozidlo v protismere. Podvozok je tvrdší a motor by mohol byť lepšie odhlučnený.

    Odpovedať
    1. 1.1

      Viliam

      kde je na auto dobrý servis?

      Odpovedať
  2. 2

    Tresku-Plesku Peterescu

    Suhlasim – vyborne auto s nadcasovym dizajnom a velmi spolahlive. Zaparkujes kdekolvek, zima – 30 stupnov neuskodi, origos bateriu Panasonic som vymenil po 11.5 rokoch prevadzky a skoro 150000 km 😮
    Jedina vec je, ze trochu viac ako by som si predstavoval hrdzavie karoseria a niektore casti motora. Ale ked ho po zime odspodu nastriekam zinkovou farbou a pekne umyvam na linke, tak tato mala zavada estetiky polahky zmizne.
    Doporucujem aj ako jazdenku..

    Odpovedať
  3. 3

    Viliam

    Dobrý den nevedel by niekto poradit prečo vypadava a zostava svietiť palubný počítač a neukazuje palivomer? Ďakujem

    Odpovedať
  4. 4

    FeetJush

    Completely I share your opinion. It seems to me it is good idea. I agree with you.
    Teen upskirt erotica of horny legs

    Odpovedať
  5. 5

    Cali

    Skvelé vozidlo,r.v 2006 1.3 70kw,využívané do práce 40 km denne spotreba5.6l.poruchy za 13 rokov prevádzky 1 x vyčistená skrtiaca klapka,auto spadlo do núdzového režimu, zadna brzda komplet papuča a klimakompresor.Niet čo dodať 218 000 km svieti na displeji.Na motory nie je vytlačená ani kvapka oleja.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.