Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

4 komentáre

  1. 1

    TomTom

    ten jednoliter ma sice slabsi tah, ale ked treba potiahne … sedim sam v aute, 2-3 prev. stupen – zihadlo …. cestovali sme 4 + batozina do chorvatska, cez madarsko v pohode 130 … gula.

    Odpovedať
  2. 2

    nikon

    Toto auto som mal s motorom 1,2 55kw ako sluzobne nieco cez 2 roky.
    Krabicka, ako sme ho u nas vo firme volali, vyvovala kazdemu usmev na tvari. Zvonku to vyzera ako parodia na auto, ale vo vnutri je na tak male naozaj neskutocne vela miesta. Nebol problem do auta zmestit 4 dospelych + batozinu na vikend. Nevyhodou je bezpecnost, kedze auto prakticky nema deformacne zony. Vyhodou je vyssi podvozok a vyssi posed. Idealne do mesta. Nema problem sa vystverat na akykolvek obrubnik 🙂
    Auto sa neda zahambit ani na dialnici, kde pri obsadeni 4 dospelimi + batozina dokazalo ist tachometrovych 170.
    Vdaka kratkemu sprevodovaniu dokazalo v sprinte z miesta do cca 70km/h drzat krok aj s Astrou H 1.6 16v.
    Ako som uz spomenul, sprevodovanie je nastavene pre jazdu v meste a na okreskach. Pri 90km/h ma auto ma 5.stupni 3.000 otacok. Jazda po dialnici znamena bezne otacky okolo 5.500.
    Auto islo z firmy ked malo nabehanych okolo 110.000 a 4 roky. Zvukovy prejav motora sa silne podobal dieslu, ale to pripisujem skor amaterizmu tunajsieho autorizovaneho servisu.
    Ked uvazim ako a po akych cestach sa s autom jazdilo, ako aj uroven autorizovane servisu, hodnotim ho ako velmi spolahlive.

    Odpovedať
  3. 3

    Martin

    Mam problem z radiom je zablokovane a pyta ma 4miestny kod a neviem ho nikde najst nevie nahodou niekto poradit?

    Odpovedať
  4. 4

    Eva Masiarova

    Dobrý chcela by som sa opýtať či by niekto vedel poradiť ked znizim rýchlosť zapne sa mi kontrolka autíčka auto začne mierne trhať a ide akoby na tri valce potom sa aj horšie startuje a po pár metroch jazdenia kontrolka zhasne a auto ide normalne

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.