Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

6 komentárov

  1. 1

    Dusan

    Je to tak presne ako napisane v clanku, Rakusko je oproti Slovensku dopravny raj, a neexistuje aby ste videli hliadku ktora „len tak z nudy pre potreby bezpecnosti“zastavuje BEZDOVODNE auta. Toto bezdovodne zastavovanie aut je protiustavne, v Cechah uz pred cca 3 rokmi padlo aj rozhodnutie sudu! a tie pokuty ohladom rychli je nonsense, toto je uz fakt na revoltu!

    Odpovedať
    1. 1.1

      Anonym

      Mne sa to nestalo ani na Slovensku, ze by ma zastavili bezdovodne. Zato som videl zopar aut odstavenych policajtmi na odpocivadle na dialnici v Rakusku, po tom ako ma cca 10km predtym predbehli tak cca 140 – 150 km/h.

      Odpovedať
    2. 1.2

      Adam

      Ahoj zijem v Rakusku a tu je bezne, ze na vyjazde z mesta, dialnice stoja policajti a ‚len tak z nudy‘ kontroluju auta…tu je bezne ze na okresnej ceste pristavia mobilnu policajnu stanicu a kontroluju auta za radom…bezna vec na dialnici, ze ked zastnes na odpocivadle, pumpe stoja tam aj policajti a kontroluju doklady…policajti malo kedy meraju stym, ze ta nasledne zastavi..tu postavia mobilny radar pri cestu, odfotia ta a pokuta pride postou..tu su policajti extremne prisny, tu ked zacnes sa vykeciavat posle ta prec a o 2 tyzdne ti pride pokuta postou ale 2x vyssia……mna 1x zastavili a kontrolovali vsetko, doklady, povinnu vybavu, vesty, STK, hlbu dezenu.. a to pritom mam slusne auto, ziaden rozpadnuty srot…takze take, ze v Rakusku nekontroluju je uplna kravina..podla mna tu kontroluju tak 5x viac ako na SR…jedine co je pravda za cely cas mi nedali ani 1x fukat…

      Odpovedať
  2. 2

    Lubo

    mne sa zda ze tam mate chyby ohladom sadzobnika na Slovensku.. totiz v obci do 55 km/h je bez pokuty, od 56-59 je za 20 euro.. a mimo obce do 99 km/h je bez pokuty, az za stovku je pokuta.. ale opravte ma ak sa mylim

    Odpovedať
    1. 2.1

      Miroslav Babinec

      Chyba tam nie je. V sadzobníku sú uvedené rýchlosti o ktoré sa prekročí povolená rýchlosť, nie rýchlosť akou idete.

      Odpovedať
  3. 3

    Pepe

    To co u nas vystrajaju policajti je ubohe. Vobec tento sposob kasirovania nieje koli preuceniu slovenskych vodicov na kludnejsi sposob jazdy, je to len pre naplnanie statnych pokladnic + zravost policajtov naplnit si vrecka. Poniektori sa k vodicom tak spravaju ze doslovne konzultaciou nabadaju vodica aby pustil zilou neoficialnym sposobom.
    Preco vlaste jazdime tak ako jazdime. Vela vodicov nevyjde v ustrety ostatnym, ako keby vsetci boli nepriatelia. Je to ako na dedine, zvidia ze ja idem 50 a preco ma on chce obehnut?
    Je to mentalita vodicov a policajtov. Cest vinimkam.
    Keby kazdy vodic bral druheho ako vlastneho brata, urcite by sa to zmenilo. Ale zase, u nas si aj bratia zavidia nos medzi ocami.
    Staci si zobrat situaciu, ked obehavam auto a v dialke na mna blika protiiduce auto ( stihol by som 5x obehnut) a keby nahodou prislo ku kolizii je schopne ani neuhnut.
    Mohol by so napisat roman ako sa k sebe vlastne spravame. Je to ubohe.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.