Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

4 komentáre

  1. 1

    jjj

    Mne by ani tak neprekážalo ak by pribudli stacionárne radary na miestach kde to ma opodstatnenie. No nech potom nevídím kazdých par metrov ešte číhat hliadku, ako je to u nas bežné!! Pravidelne jazdím z Holandska na Slovensko a naopak a je az neskutočné, kolko policajtov človek stretne na našich cestách. Mnoho krat nevidim ani jednu hliadku na seste celym Holandskom, Nemeckom aj Rakúskom, no akonáhle prejdem Svk hranicu stretnem jednu kazdych min. 50km.

    Odpovedať
    1. 1.1

      Tak tak

      Išiel som nedávno cez rakúsko a slovinsko a po policajtoch ani chýru ani slychu a doprava celkom v pohode, u nás fízel na každom kroku a mnohí jazdia ako dementi, to vysoké pokuty nikdy nespravia šak to vidieť aj na alkohole, je zaň basa a chlastá sa ďalej, tu treba zmeniť celý systém a výchovu, bohužial to sa nikomu nehcce, ľahšie a výhodnejšie je poriadne pokutovať, och.

      Odpovedať
    2. 1.2

      je to tak

      No musím súhlasiť,,, jazdím Rakúsko-Slovensko,,, v Rakúsku ma policajti zastavili asi dva krát za 6 rokov,,, a to mi kontrolovali len dialničnú známku,,pred Jarovcami, inak nič, žiadne b e z d ô v o d n é zastavenie a šikanu som nezažil, to sa o Slovensku nedá povedať, na každom kroku hliadka, Zastavia vás bezdôvodne, myslím si, ale policajti to zdôvodnia cestnou kontrolou, kontrolujú doklady, zapisujú si osobné údaje na kadejaké papieriky, kontrolujú technický stav auta a iné veci, nakoniec struhnú pokutu. Musia mať nejaké výsledky nie?! Šefovia by ich pokefovali, keby nič nedali, však je to verejné tajomnstvo.
      Aj v Rakúsku je množstvo stacionárnych radarov, prečo nie, je tam hustejšia a dynamickejšia premávka a jazdí tade viac cudzincov ako po našich cestách, je to myslím si na dobro veci, inak by to bola poriadna divočina aj tam, možno.
      U nas je problém najmä s nadmernou hustotou premávky na všetkých cestách o ich kvalitách a prejazdnosti nemusím hádam písať! Samé kolóny, obmedzenia a iné činitele a problém je na svete, vodiči su nervózni, podráždení, z toho vyplývaju následne porušenie zákonov a následne nehody a taktiež aj vyberanie pokút. Pokutovať vodiča je totiž jednoduchšie, ako odstrániť príčinu, prečo porušil zákon resp., čo bolo za tým,,, napr. zlá cesta a pod. Ale to by museli riadiť políciu trochu lepší manažerí a v neposlednom rade, kopu policajtov tam nemá čo hľadať, ale to je zasa iný problém a myslím si, že stým súvisí.

      Odpovedať
  2. 2

    peter

    Najviac ma štve, keď merajú rýchlosť schválne 100 metrov pred značkou koniec obce,kde už nikto nikoho neohrozí ked ide rýchlosťou 55 alebo 60 km/h.Je to cielené naplnanie štátnej kasy,iný dôvod tu nie je.To že vodiči prechádzajú na križovatkách na červenú,čo je už pomaly folklor,to ich už ako si nezaujímá.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.