Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    Maroš

    Táto reportáž bola napísaná zrejme z donútenia, je bohužial cítiť absolútny amaterizmus autora. Ak niekto nemá talent, vzťah k textu a potrebné vzdelanie nemal by publikovať!!!

    Odpovedať
    1. 1.1

      Joe Mason

      Maros, dakujem za komentar. Napisane je to presne tak, akym stylom bol spraveny autosalon.
      S pozdravom
      Ing. Amater co pisal clanok

      Odpovedať
      1. 1.1.1

        Palo

        joe, Myslím, že odpoveď hodná profesionála. Čítam vašu stránku dá sa povedať pravidelne a poviem vám, že konečne sa začal ktosi venovať automobilizmu komplexne na profesionálnej úrovni. Už som mal dosť stupídnych reklamných článkov v novinách, kde bolo každé auto a vlastne všetko iba skvelé resp skvelé natoľko, kto komu koľko zaplatil. Na takéto blbé komentáre sa vykašlite, fandím vám a držte sa.

  2. 2

    Fero

    Zato ty si profesionál ako vyšitý. Prosím ťa, čo ti vadí a čo je amatérske? Fotky špičkové, text zrozumiteľný a z celého článku mám komplet prehľad čo na autosalóne bolo. Ako naozaj zbožňujem takýchto rypákov. Houby dokázali, zato kritizovať vedia na úrovni profesora. Ach jo.

    Odpovedať
  3. 3

    Maroš

    Ahoj Ing. Autor, mrzí ma mierna ostrosť môjho vyjadrenia, nieje fér zhadzovať prácu s snahu kohokoľvek, či už sa stotožňujem, alebo nie s jeho názorom, prejavom. Redigoval som pár článkov z autosalónu Nitra, z tvojho som bol mierne sklamaný ( myslím to v dobrom, iba ako môj názor). Fotky nehodnotím. Zober to prosím iba ako koment.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.