Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

4 komentáre

  1. 1

    MUDr.Taťjana Hrušková

    aký je váš názor na to,že na VOLVO XC 60 mi odišiel po 26 mesiacoch pri najazdení 57.000 km alternátor? Dá sa to vôbec reklamovať? Volvo bolo zakúpené v predajni Banská Bystrica,prehliadka bola urobená po 55.000 km v Banskej Bystrici. Ďakujem s pozdravom MUDr.Hrušková, Martin.

    Odpovedať
  2. 2

    peter.

    dobrý den, no neni to potešujúca vec , ale môže sa to stať . To že bolo vozidlo na servise nič neznamená do alternátora nikto nevidí , mohla tam odísť dioda , uhlík na zbernom krúžku proste spústa vecí . 26mesiacov vozidlo po záruke , alternátor bolo treba demontovať a dať na repas , sú firmy ktoré sa opravou zaoberajú cena cca. od 80 do 150euro , záleží na rozsahu poškodenia . Alebo výmena za nový čo počítam u volva môže predstavovať tak cca. odhadujem 500euro . nič v zlom pani doktorka ale ked prídem na preventívnu lekársku prehliadku zaručíte mi že nasledovný rok nedostanem infarkt alebo mozgovú porážku ? asi nie sú veci ktoré sa dajú ťažko predvídať . peter.

    Odpovedať
  3. 3

    Radovan

    Pred nedavnom som bol porziet jednu S80 2,4 D5 2003 kedze mam na nu uz dlhsie zalusk. Celkovo bola v dobrom stave, len vykon sa mi zdal trosku slabsi ako by mal byt. Takisto ked som z neho vystupil, tak bola dost citit nafta, tym padom som okamzite pozrel pod kryt motora. Cely bol od nafty !!! Dost ma to sklamalo, lebo to nebola nafta, ktora sa tam dostala pri servise. Nebolojej tam len trosku, bolo jej tam na moj vkus viac ako dost a vyzerala dost ‚cerstvo‘, ako keby bola pravidelne ‚dolievana‘. Mohlo to byt sposobene tym vami uvedenym problemom so vstrekovacmi? Ak nie, nievete aka by mohla byt pricina, zavada?
    Startovanie sa mi zdalo tiez take ani ani.Nezdalo sa mi neako extra dlhe, no ani kratke.Uz som mal tu cest pojazdit si na 80ke (2,5 TDi 2000) a ta podla mna startovala lepsie.
    Na zaver len perlicka- celkovo mala nabehane nieco cez 320 000 no pri jazde s nou to nebolo niako poznat. Okrem opat vami spomentych problemov z elektrikou (okna atd) bolo vsetko tip top. Cize tato recenzia mi pride dost presna. Dokonca aj ten nabeh km ste dobre poznamenal, znesie ozaj vela.
    Velka vdaka vam za taketo postrehy a nenahraditelne rady

    Odpovedať
  4. 4

    David

    Mam s80 T6 a s tou spotrebou to nieje pravda… da sa jazdit okolo 10l… ked tomu clovek kuri a jazdi agresivnejsie tak sa to vyhupne na tych 11,5-12l… takze nerobte z neho takeho strasiaka a zruta 😀 inafajn komentar k tomuto autu je to srdcovecka a nedavno som sa vozil na s90 T6 a to je silna kava

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.