Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

4 komentáre

  1. 1

    Milan Palaga

    Ano Volvo a Volvice to su skutocne kvalitne, bezpecne a hlavne robustne auta zo severu Europy. Kvalita vnutorneho spracovania kabiny sa moze smele rovnat s Mercedeszom, Audinou ci BNW. Ani starsie a ojazdenejsie kusky (15r a 300tis km) nevyzeraju zle a ta pohoda pri cestovani je ako vo vlajkovej lodi od nemeckych konkurentov. Len pozor na autorizovany servis, lebo servisovat Volvo v autorizaku sa rovna nakladom podobnym letu na mesiac 🙂

    Odpovedať
  2. 2

    Cvanco

    Ja mam XC90 uz peknych par rokov a mozem potvrdit, absolutna spokojnost. Take spolahlive auto som este nikdy nemal, ani ziarovka sa nevypalila doteraz a to som kupoval jazdenku s 250tis km. Podla mna za volantom je hlavny pocit bezpecia a to v tomto svedskom tanku rozhodne mate a citite. Odporucam kazdemu hlavne rodinam s malymi detmi,.Vsak si kuknite JOJ Krimi co sa deje kazdy den na cestach a potom si dobre rozmyslite ci chcete jazdit na Skode Fabia alebo poriadnom dvojtonovom aute ktore znesie aj celovku s dodavkou.

    Odpovedať
  3. 3

    Elvisko

    Ja som aktualne v Svedsku a tych aut znacky Volvo co tu vidim kazdy den, volaco nadhera. Behaju tu aj Saaby co sa uz prestali vyrabat. Ked si zarobim a pojdem naspat na Slovensko tak si ajja mozno kupim Volvo a pridem autom cez more. Cakajte ma potom na namesti, budem vam kyvat.

    Odpovedať
  4. 4

    Pal Polianics

    Neda sa inak len suhlasit s horeuvedenymi komentarmi, aj minulotyzdnova nehoda na slovenskych cestach ma len utrvrdila v presvedceni ze bezpecnost je prvorada, vsetko ostatne musi ist bokom. Volvo XC60 celovka s Hyundai i30: z Volva vystupili 2 lahko zraneny ucastnici nehody, v Hyundai 4 mrtvy na prednych aj zadnych sedadlach. No a teraz si polozte otazku ci chcete jazdit na aute co stoji 16tis euro nove… KATASTROFA co sa deje na tych slovenskych cestach, ked mozem tak jazdim MHD.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.