Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

3 komentáre

  1. 1

    Jaro Spaček

    Dobrý deň,

    nedávno som kúpil Sharan 2,0 TDI s výkonom 110kW, 6 stupňová manuálna prevodovka, cca polročný, 13 000km, bolo to predvádzacie auto.
    Pri pomalej jazde na neutrál pri dochádzaní do križovatky občas, nie vždy, motor zhasne, aj keď auto nestojí, dtto pri jej opúšťaní, ak mám dostatočnú rýchlosť na zaradenie dvojky a pohýnam sa takto. Ak si dám pozor a viac pridám, vtedy to neurobí.

    Vie niekto poradiť ako to odstrániť? Je veľmi nepríjemné zostať so zhasnutým motorom a musieť štartovať kľúčom zatiaľ čo prichádzajúce autá mám pomaly v kufri alebo na dverách.
    Systém štart-stop funguje len pri úplnom zastavení a vyradení.

    Ďakujem za každú radu.

    Odpovedať
    1. 1.1

      Palaga Milan

      Auto ma 1 rok teda je v zaruke. Treba ist do autorizovaneho servisu nech to riesia, vsak si kupil nove auto aby si taketo problemy nemusel riesit po forach.

      Odpovedať
  2. 2

    maros

    Já som nikdy Sharana nechcel, pretože sa mi to auto nepáči. Jazdil som v golfe, potom som si kúpil passata, ale keď sa nám narodil syn, tak som potreboval vybrať nejaké rodinné auto a zo všetkých možností mi vyšiel najlepšie Sharan. Už som si naňho zvykol a jazdí sa mi s ním dobre. Koli manželke som nechal prehráť ovládací systém do češtiny u http://www.autaslovensky.sk , aby všetkým hláškám rozumela.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.