Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

13 komentárov

  1. 1

    danger

    Ahojte,vlastnim tuto masinku a musim povedat ze je to silny stroj do pohody aj nepohody-hlavne.Motor silny 2.5liter 180 konakov.len mi tam chyba moznost krd som v terene pomalsieho rozbiehanie ,bo mi to vacsinou zdochne, ked pustam spojku.Mysim dat vela ply nu no potom uz citim aj spojku.Inak auto cca 400 000 km ,motor ok.Ide ako hodiny- nemecke vo frankfurte.Ma aj zopar much ,ale riadenie ,a ost.veci nauzaj dobre.
    Kto ma nieco podobne , nech sa podeli o info. Dik

    Odpovedať
    1. 1.1

      Anonym

      -danger- Ahoj aj ja ju mam, ak mas zaujem mozeme sa podelit o skusenosti.

      Odpovedať
      1. 1.1.1

        danger1

        Ahoj jasne, mozeme.Este som zabudol, ze je to rv. 01. Je to 6st manual bez redukcie.

        Uz sa tesim na sneh. Zatial iba na blate 🙂

        Anonym Ty mas take iste?

    2. 1.2

      Anonym

      danger- Ano mam rok 2003 a tiez manual bez redukcie. Ved daj kontakt mozme pokecat. Na sneh uz cakam 2 roky hehe a zatial nic no ved hadam sa dockame.

      Odpovedať
  2. 2

    danger1

    Jazda na cerstvom snehu ok. Jazda na zamrznutom uz je problem.Dokonca na modeli 2006 som sa nevedel na rovnej ceste pohnut.Ostal som krizom cez cestu pri otacani v ladovom koryte. Cize quatro bez uzavierky urcite ee.Ale inak na asvalte ok, co je dost malo.Zapadlo aj na trave pred domom..Cize nutnost uzavierky urcite.Take su skusenosti.

    Odpovedať
  3. 3

    Anonym

    Ahojte mam ties toto auto ale chcela by som sa opitat ci niekto nema skusenost s vymenou vankusou za tlmice ak niekto vie dajte vediet dakujem

    Odpovedať
  4. 4

    danger1

    AHoj robi sa to , ale potom to straca zmysel. Uz to nieje auto audi allroad ktore vie regulovat podvozok.. Kupi sa sada pruzin a vymeni sa. Su aj ceny na nete, staci pohladat. Pruziny sa nastavia priblizne na hodnotu 2 a ides..

    Odpovedať
  5. 5

    Jakub Sabo

    fajne auto ale oplatí sa ho este kupit

    Odpovedať
    1. 5.1

      m.

      oplatí, neskutočne kvalitne postavené a bezpečné auto, ale ak sa on predošlý majitel poriadne nestaral, tak budú náklady na servis dost vysoké…

      Odpovedať
  6. 6

    palino

    caute mam a6 2001 nemozem zadat kody do autoradia kto my porady

    Odpovedať
  7. 7

    Dano

    Cau-te, nema niekto kontakt na dobreho – sikovneho, cenovopriatelneho servisaka, ktory ma skusenosti so starsimi(r.v. 2004) Allroad A6 ? idealne v BA, popr. v okoli… Dik..

    Odpovedať
  8. 8

    Jaro

    Je tobratov šrot. On to chváli a zároveň klame sám seba. 2,5 tdi je slabý motor, hučí a neide, Problém je predná náprava, a dáka spojka /medzinapravová?/. Už ju daval viackrát repasovať.
    Podľa mňa z bratových skúseností je VW a Audi nekvalitné auta asi s dobrou reklamou. Napíšte aj ostatni.

    Odpovedať
  9. 9

    Marian

    Ja mám 2001 spokojný len teraz mám problém s elektrikou keď otvorím šoférove dvere vserko začne blikať ale keď otvorím zadné všetko je ok

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.