Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    peter doc.

    Dobrý den, z recenziou vcelku súhlasím , Q7 by som povedal je celkom spoľahlivé auto samozrejme na servis a prevádzku nie zrovna lacné , najčastejšou poruchou u motorov 3.0TDI sú klapky v sacom potrubí sú tam dve a každá stojí 400euro. čo neni zrovna málo. Píše sa tu o rozvodových reťaziach tie sú problematické u prvých modelov od A4,A6,A8,Q7. ročníky 2005až 2007, sú tam štyri reťaze a napináky pri problémoch a hlučnosti jednoznačne kompletná výmena cena materiálu orig. diel, je 1200euro. a demontáž motora je nutná pri výmene rozvod je v zadnej časti motora.
    Ako je tu spomenuté prudké pridanie plynu po naštartovaní alebo výmene oleja , no páni po výmene oleja vám zaklepe každý motor pokiaľ nenatlačí tlak to je naprosto normálna vec a len somár prudko pridá po výmene motorového oleja alebo po štarte nechápem načo ? neni to nutné!! Q7 má svoje muchy , ale vcelku služné auto tak by som to zhrnul .

    Odpovedať
  2. 2

    tomas

    neskutočne dobrý článok,
    práve zvažujem kúpu,
    veľa dôležitých info.
    ďakujem

    Odpovedať
  3. 3

    Zed

    vyborny clanok.Dakujem!

    Odpovedať
  4. 4

    Janso

    super clanok…akurat o nej veeelmi uvazujem 🙂 Diki za informacie

    Odpovedať
  5. 5

    Alan

    Tiež by sa mi raz páčila Audi Q7. Já mám Q3 a aj keď sa zdá, že je veľká, tak v kufri zas toľko mieste nie je. Na base piva to ale stačí 😀 .Zatial ju ale meniť nebudem. Konečne som u nej nechal prehrať ovládací systém do češtiny u http://www.autaslovensky.sk , to už som chcel dlho, tak ju hneď předsa nepredám 😀 .

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.