Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    Anton

    Tak…som sa rozodol napísať!!!
    Horši motor ako tento(1.9 tdi pd) som ešte nevidel!!! Skurvený fašisti!!!!! Hrajú sa na niečo extra a pri tom sú to primitívy!!! Motor PD je neskutočne úbohý a otrasne neskutočne zle konštrukčne riešený!!!!! A to ani nevravim o pristupe vo bozidlách!@!( ford galaxy 2002 ). Je mi na grcanie z týchto motorov!!!!!! Je mi na grcanie z vw group!!!!! Len ojebavaju a klamú ľudí!!!!!

    Odpovedať
  2. 2

    Erik

    Tonko mal som 1,9 TDI 85 kw alhambru lutujem doteraz jej predaj trebalo ju dat spravit hlavne trpeli tie vozidla na koroziu a dost to po case hnilo hlavne spodok lemy sem tam aj dvere je pravda ze je zly pristup k motorickym veciam to su tie sharany alhy a galaxy ale 1,9 TDI PD neboli zle motory trosku krivdis. Je mi vsak luto jednej veci a treba povedat ze vw group prestal vyrabat resp. davat do tych modelov od roku 2000 s PD stare rotacne motory to by boli najlepsie co mohlo byt mozno este lepsie boli stare 1,9 TD ale bohuzial posrali si to 2,0 PD 16V katastrofa aj ked dali CR stale bude 2,0 PD cierna skvrna vw.

    Odpovedať
  3. 3

    Rene

    Mimo to, že mám iné skúsenosti s PD-čkami, tak mi ešte prezraďte čo má toto auto spoločné s VW group???? Ani len motor nie.

    Odpovedať
  4. 4

    tribunreal@gmail.com

    Vie mi niekdo poradit kde sa nachádza riadiaca jednotka kurenia,chladenia nikde som ju nenasiel, a kde je umiestnene podavacie cerpadlo chladiacej kapaliny motora dakujem

    Odpovedať
  5. 5

    fero

    o com tocite vy dvaja hore? okrem toho ze Tonko je ocividne drbnuty, tak riesite predchadzajucu generaciu aut, ked este boli alhambra, galaxy a sharan „rovnake“ auta… Tento galaxy/s-max je nieci celkom ine, ine motory, so seatom ci VW nema nic spolocne.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.