Súvisiace články

10 komentárov

  1. 1

    jan lh

    Je to nič iné ako turbo svinstvo!!! Som živnostník a denne používam auto na našich cestách s tak malou sieťou dialnic je choré, keď človek musí pol dňa cestovať aby sa dostal cez všetky policajné hliadky zbojníkov s Kaliňákovej policia s.r.o. Z našich daní nás zbíjajú za každým rohom miesto aby riešili kriminalitu!!!

    Odpovedať
    1. 1.1

      Anonym

      jazdi normálne a nezoberú ti ani cent, nech ich je na ceste raz toľko a možno sa podaktorí takzvaný vodiči naučia aj jazdiť

      Odpovedať
  2. 2

    Peter

    Ja jazdím normálne, ale to čo v poslednej dobe zvádzajú je obyčajné svinnstvo. Vôbec nestoja tam kde by mali, ale tam kde sa dá poriadne zarobiť. A koľko krát ak natrafia na zakríknutého vodiča ho zbuzerujú za hoc čo. Sme policajný štát. A to ani nehovorím ako majú na každého iný meter a korupciu o ktorej každý vie a nikto s ňou nič nerobí. Zavaliť takéto pokuty vôbec nebude mať vplyv na bezpečnosť, iba zvýši korupciu.

    Odpovedať
    1. 2.1

      Anonym

      Mne tie svine chceli dať pokutu v jednej nemenovanej dedine kde je značka 70. Zastavili ma, že či viem o tom ako sa chodí v obci. Keby som sa im nechal, bál sa ich a tváril previnilo, tak by mi s kľudom anglického gentlemana dali pokutu. Našťastie som sa s nimi dobre pohádal, vrátili mi papiere a išiel som si po svojom.

      Odpovedať
  3. 3

    Pavol

    Sme policajný štát!!!
    Nový sadzobník pokút – najľahší spôsob ako zarobiť peniaze na chudobe.
    Tí čo majú na luxusné autá, majú aj na nové pokuty.
    Čo tak pokuty v závislosti od výšky platu alebo hodnoty vozidla?
    Podobný systém vyberania pokút za prekročenie rýchlosti funguje vo Fínsku a Švajčiarsku, kde začiatkom tohto roka dostal vodič za prekročenie rýchlosti o 57 kilometrov za hodinu pokutu vo výške 217 tisíc eur.

    Odpovedať
    1. 3.1

      nemenovaný

      a prečo by tí bohatší mali platiť viac ako tí chudobnejší? za to že ty nevieš zdvihnúť riť a zarobiť peniaze máš platiť menej? trošku sa mi to zdá trápne…

      Odpovedať
      1. 3.1.1

        odpor

        ty vy… chudák. Niesu všetci tak zarabajuci, ako ty. Boh vie ako si sa dostal ty, k tín peniazom. TY SI CHUDák.

      2. 3.1.2

        Právnik

        Prečo by mali bohatší platiť viac ako chudobnejší? Som presvedčený, že preto, aby sankcia pokuty mala rovnaký výchovný a preventívny účinok pre každého z nich. Výšky pokút v sadzobníku tiež vychádzajú z určitej výšky príjmu. Myslím, že 100 € pokuta pre osobu, čo zarába 3000 € má malý účinok, ale pre osobu, čo zarába 600 €, je účinok poriadny. Preto súhlasím s inými, že výška pokuty by mala byť stanovená od výšky príjmu.

  4. 5

    Peter

    Najhoršie na tom je, že na tento teror na cestách dohliadajú dopravní policajti. A typický dopravný fízel je cynický, arogantný, egoistický, nenažraný lenivec a klamár s inteligenciou pokutového bloku. Česť výnimkám.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.