Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    ONDREJ

    vie mi niekto poradit či su v Rakusku povinne snehove retaze?

    Odpovedať
  2. 2

    MJ

    V zimných mesiacoch sú povinné pri jazde do Rakúska snehové reťaze (čo býva často kontrolované priamo na hraniciach alebo políciou v miestach), kde sú dopravnými značkami snehové reťaze predpísané. V takýchto prípadoch sa nedostanete ďalej, kým si reťaze nekúpite či nepožičiate. Platí to pre obdobie od 1. novembra do 15 apríla. Stručne povedané. Pri jazde do Rakúska si nezabudnite zaobstarať reflexnú vestu, nepodceňujte kúpu diaľničnej známky a pribaľte si snežné reťaze. Ak bez nich zapadnete v snehu, môže sa stať, že vám policajti udelia vysokú pokutu.

    Odpovedať
  3. 3

    Baťka

    Prosím Vás vie mi niekto poradiť akú povinnú potrebujem do Nemecka a do Švédska? Auto ostáva registrované na Slovensku ale prechádzať budem týmito krajinami.

    Ďakujem 🙂

    Odpovedať
  4. 4

    MJ

    Platí síce viedenský dohovor, ale občas si niektoré krajiny určujú niečo naviac tzv. technické podmienky. V zásade sa tie prídavky točia okolo ťažného lana, dvoch a viac reflex viest podľa počtu pasažierov, hasiaceho prístroja a ťažného lana. Ostatné je ako u nás.

    Odpovedať
  5. 5

    SERGIO

    prosim vas viete mi poradit aku povinnu vybavu potrebujem na ceste z GB {Anglicko, Francuzko, Holandsko, Belgicko, Nemecko, Rakusko, Slovensko, popripade Polsko a Ceska republika} Auto mam registrovane v GB. Dakujem

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.