Lajkujte nás na Facebooku

Súvisiace články

5 komentárov

  1. 1

    Marián

    Prosím o radu, vybavujem dovezenie návesu z maďarska, náves bol kúpený v nemecku a je potrebné k tomu osvedčneie:
    2. originál alebo kópia vnútroštátneho osvedčenia o zhode vozidla potvrdzujúceho zhodu vozidla s vnútroštátnymi požiadavkami členského štátu!
    Čo to je??? Kto to vydáva???
    Ďakujem

    Odpovedať
  2. 2

    Anonym

    V stručnosti…je to papier, ktorý vydáva konkrétne ministerstvo dotyčného štátu, že príves alebo náves skutočne spĺňa podmienky na prevádzku po pozemných komunikáciach. Obyčajne to pri kúpe vždy dostane spolu s OEV. Každopádne to musí dať predávajúci ten z Maďarska, určite mu to predávajúci v Nemecku musel dať. Je to len flajster papiera, kde je hlavička a pečiatka nemeckého ministerstva dopravy. Skusím ešte podrobnejšie zisitiť viac, možno aj s foto.

    Odpovedať
    1. 2.1

      Marián

      Zatiaľ ďakujem, pomohlo by to aj s foto, lebo nejaký dokument sa už podarilo zohnať, ale nie sú tam uvedené všetky údaje ktoré sú potrebné.

      Odpovedať
  3. 3

    erik

    Chcem sa opýtať akú má lehotu Okresný úrad odbor dopravy na schválenie jednotlivo dovezeného vozidla z členského štátu, za predpokladu, že boli splnené všetky náležitosti k vydaniu tomuto rozhodnutiu. Za odpoveď ďakujem.

    Odpovedať
  4. 4

    erik

    Chcem sa opýtať akú má lehotu Okresný úrad odbor dopravy na schválenie jednotlivo dovezeného vozidla z členského štátu, za predpokladu, že boli splnené všetky náležitosti k vydaniu tohto rozhodnutia. Za odpoveď ďakujem.

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.